ŞANLIURFA İPEKYOL G.M. DEN KUAFÖRLERE SİPER MASKE DESTEĞİ

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Şanlıurfa İpekyol Gençlik Merkezi yaklaşık 2 aydır kapalı olan ve 11 Mayıs 2020 günü itibariyle işyerlerini açan berber ve kuaförlere virüsten korunmaları amacıyla İpekyol Gençl

Güneydoğu Bölge Haberleri 13.05.2020 21:44:44 0
ŞANLIURFA İPEKYOL G.M. DEN  KUAFÖRLERE SİPER MASKE DESTEĞİ

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Şanlıurfa İpekyol Gençlik Merkezi yaklaşık 2 aydır kapalı olan ve 11 Mayıs 2020 günü itibariyle işyerlerini açan berber ve kuaförlere virüsten korunmaları amacıyla İpekyol Gençlik Merkezince üretimi yapılan siperlik maskeleri ücretsiz olarak dağıttı.

 

 

Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Dünyada ve ülkemizde görülen Koronavirüs (COVID-19)’ten bugüne kadar yaklaşık 4 milyonun üstünde (entübe) bulaşan, 300 bin kadar insanın ölümüyle sonuçlanmış vaka bulunmaktadır. Virüs ortam, temas, solunum, hijyen, öksürük, hapşırma, göz, ağız, burun mukozası, el sıkışma ve daha buna benzer birçok şekilde bulaştığı bilinmektedir. Koronavirüs ile mücadele kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Şanlıurfa Valiliğimizin talimatları doğrultusunda özelikle sağlık çalışanları, jandarma ve emniyet personellerine ve kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara Gençlik Merkezlerinde üretilen maskeler ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Bugünde İpekyol Gençlik Merkezi olarak yaklaşık 2 aydır dükkânları kapalı olan berber ve kuaförlere virüs hakkında kısa bilgilendirmede bulunduktan sonra Gençlik Merkezimizce yapılan siperli maskeleri ücretsiz şekilde teslim ettik.

 

Müdür Müslüm AKTABUR; Ülke olarak virüsle alakalı zor süreçlerden geçiyoruz. Biraz daha sabır ederek, 14 kurala riayet edip, temas kurmaktan, kalabalık ortamdan uzak durarak, hijyen kurallarına dikkat ederek inşallah bu süreci elbirliğiyle atlatacağız. Dükkânlarını yeni açan tüm berber ve kuaförlerimize hayırlı işler, helal bol kazançlar diliyorum. Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA

 

 


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56