Şanlıurfa İpekyol GM de Bilinçli Aile Bilinçli Toplum Semineri

Şanlıurfa ipekyol Gençlik Merkezi gençlere ve ailelere hizmet adına çalışmalarına son hızla devam ediyor

Güneydoğu Bölge Haberleri 18.12.2017 10:04:09 0
Şanlıurfa İpekyol GM de Bilinçli Aile Bilinçli Toplum Semineri

 Şanlıurfa ipekyol   Gençlik Merkezi  gençlere ve ailelere hizmet adına çalışmalarına son hızla devam ediyor

 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren İpekyol Gençlik Merkezi Gençlerin yanı sıra ev hanımlarına da ulaşarak hizmet vermeye başladı.

 

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerle geçirmelerinin yanında toplumun her kesimine destek olmak, yardımcı olmak ve bilinçlendirmek üzere kendimize misyon edindik. Bu amaçla gençlerin yanı sıra bölgemizde bulunan evleri ziyaret ederek ev hanımlarını da Gençlik Merkezimizin imkânlarından istifade etmelerini ve bilinçlendirilmelerini düşündük. Yaptığımız ev ziyaretleri sonucu El Sanatları, Okuma Yazma ve Kuran-ı Kerim eğitimlerinin yanında seminer taleplerini uygulamaya koyduk. Bu kapsamda bugün hanımlara yönelik seminer faaliyetleri doğrultusunda “Bilinçli Aile Bilinçli Toplum” seminerimizi gerçekleştirdik. Programımıza Şanlıurfa İl Müftülüğünde görevli vaiz Esma Özdemir hanımefendi katıldı. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Dedi.

 

Her zaman bizlere desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah ERİN, Vali Yardımcısı   Sayın Ahmet YILDIZ’ a ve İl Müftümüz Sayın İhsan AÇIK beye teşekkür ediyorum'' dedi.

 

İl Vaizi Esma ÖZDEMİR ise; Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR’ un daveti ile bölgede yaşayan hanımlara yönelik İslam’da aile hayatı, sorumluluklar üzerine aile sohbetimiz oldu. Aile ne kadar bilinçlenirse topluma o derece olumlu yansır. Bu nedenle İpekyol Gençlik Merkezinde bu sohbetleri farklı yaş gurupları dâhil olmak üzere farklı ve çeşitli konularda bilinçlendirme seminerlerinin devam etmesi yönünde mutabakata vardık. Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49