SARI, OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, okul ziyaretleri programı kapsamında bugün Yeşilli, Artuklu ve Mazıdağı ilçelerindeki merkez ve kırsal mahalle okullarına ziyaret gerçekleştirdi.

Mardin 8.05.2019 11:47:36 0
SARI, OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, okul ziyaretleri programı kapsamında bugün Yeşilli, Artuklu ve Mazıdağı ilçelerindeki merkez ve kırsal mahalle okullarına ziyaret gerçekleştirdi.

 

 Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Şube Müdürü Tekin ORUÇ ile ilk olarak Yeşilli ilçesinde kırsal mahallelerde bulunan Ahmet Demir İlkokulu, Ahmet Demir Ortaokulu ve Ahmet Demir İlkokulu Anasınıfı’nı ziyaret etti. Ardından Artuklu ilçesinde merkez mahallelerde bulunan Okay Yaşar Anadolu Lisesi ve Altınkoza Anaokulu, kırsal mahallede bulunan Nur Dazerke İlkokulu ve Nur Dazerke İlkokulu Anasınıfı’nı ziyaret etti. SARI, son olarakta Mazıdağı ilçesinde kırsal mahallede yer alan Atlıca İlkokulu ve Atlıca İlkokulu Anasınıfı olmak üzere üç ilçemizde toplam 9 okulu ziyaret etti. 

 

  Ziyaret ettiği okullarda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen SARI; öğretmenlern istek ve şikâyetlerini dinledi. SARI, Mardin Milli Eğitim Camiasının büyük bir aile olduğunu ve öğretmenlerin de  bu ailenin en önemli fertleri olduğunu söyledi.

 

Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Yakup  SARI, okullarda sınıfları da gezerek öğrencilere çeşitli hediyeler vererek güzel çalışmalarından dolayı idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00