SARIGÜL,İSTANBUL ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

8.12.2013 18:34:59 0
SARIGÜL,İSTANBUL ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Zeytinburnu İstasyon Meydanı’nda miting düzenleyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, burada partililere seslendi. Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu ilk kez kendi ağzından duyurdu.

Sarıgül, perşembe günü saat 13.00`de resmi adaylığını koyacağını belirtti.
 

Zeytinburnu halkı`nın büyük ilgisiyle karşılaşan Sarıgül`ü yurttaşlarının sevgisi ve ilgisi çok mutlu etti.

Mustafa Sarıgül ahde vefaya önem verir. Geldiği yeri unutmaz. Bana soruyolar neden Zeytinburnu`ndasın diye? Zeytinburnun`da ön seçimi kazarak milletvekili oldum. Zeytinburnu`nun bereketine inanıyorum.Bugün İstanbul için dönüm noktası.Biz büyük bir heycanla, hiç bir siyasi parti farkı gözetmeksizin sorunları bir bir çözmeye geliyoruz.Çabamız gayretimiz bireysel değil, toplumsaldır. Bu mücadele hepimizin mücadelesidir. Bu meydanda dipten gelen bir dalga var. Bu dalgayı kimse durduramaz!

İstanbul`da yoldan geçerken o enerjiyi gördüm. Balkonlardaki yurttaşlarımın sevgisini gördüm. İstanbul`da değişim zamanı geldi.Dünkü havaya bakın bugün kü havaya bakın. Bugün Zeytinburnu`nda doğan güneş İstanbul`a güneş gibi doğacak olan gücümüzün güneşidir.

 1987 yılında Allah`ım bana burada milletvekili olmayı nasip etti. Önce Allah`ımın izniyle sonra Zeytinburnu`ndaki yurttaşlarımınız izniyle perşembe günü, CHP İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı olacağım.Tüm yurttaşlarımı sevgi ile kucaklayacağım. Sadece bana oy verenleri değil bana oy vermeyen yurttaşlarımı da kucaklayacağım.

İstanbul`da barışın, sevginin anahtarını Büyük Şehir Belediyesi`nden almanın zamanı geldi. İstanbul`u siz yöneteceksiniz, geleceği siz tayin edeceksiniz.
İstanbul`da 20 yıldır yaptıklarına çok teşekkür ederiz ama biz daha iyisini yapacağız. 

Önce partili arkadaşlarımın sandığından çıkmak istiyorum. Sonra Allahîn izniyle yurttaşlarımın sandığından çıkmak istiyorum. Sarıgül atamayla, tayinle göreve gelmez. Sarıgül demokrasiye inanır.

 30 Mart akşamı Taksim`de yurttaşlarımızla olacağız.

 Hava`nın soğukluğuna rağmen, sevgimizin sıcaklığı İstanbula sığmayacak. Önce İstanbul`u sonra tüm Türkiye`yi saracaktır."

 

 ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


Anahtar Kelimeler:
19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30