SARSILMAZ, Türk savunma sanayiinde bir ilke daha imza atıyor

Savunma sanayisinin lider markası SARSILMAZ, 22-26 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda mühendislik harikası ürünleriyle sahne alacak.

Ekonomi 20.10.2024 13:09:00 0
SARSILMAZ, Türk savunma sanayiinde bir ilke daha imza atıyor

 Savunma sanayisinin lider markası SARSILMAZ, 22-26 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda mühendislik harikası ürünleriyle sahne alacak. 

 

SARSILMAZ, savunma sanayisindeki her türlü operasyonel ihtiyaca yanıt veren geniş ürün yelpazesiyle, yerel ve uluslararası platformlarda adından söz ettirmeye devam ediyor. Tabancalar, piyade tüfekleri, makineli tüfekler, uzaktan komutalı silah kuleleri, silahlı robot ve silah sistemlerinden oluşan geniş ürün yelpazesiyle SAHA EXPO’daki yerini alacak olan SARSILMAZ, savunma sanayinde Türk mühendislik ve üretim gücünün geldiği aşamayı da gözler önüne serecek.

SARSILMAZ, bu yıl SAHA EXPO’da üç yeni ürünüyle dikkat çekecek. Yerli ve milli mühendislik harikası olan Türkiye'nin ilk insansız silahlı robotu, teknolojideki değişime paralel olarak %100 Türk mühendisler tarafından geliştirilen yeni özellikleriyle SARSILMAZ’ın gelecek stratejisi olan otonom silah sistemlerine odaklanma hedefinin göstergesi olarak ziyaretçilerin karşısına çıkacak. SARSILMAZ’ın kısa süre önce bünyesine kattığı Uzaktan Komutalı Silah Sistemlerinin de (UKSS) yepyeni bir versiyonu fuarda olacak. SARSILMAZ üretimi çok özel silahlarla entegre bir şekilde sektör profesyonelleriyle buluşacak. SARSILMAZ’ın 150 yılı aşan mühendislik deneyimi ile modern tasarımlı yeni tabanca serisini de meraklılarının ilgisine sunacak. 

SARSILMAZ, bir buçuk asra yaklaşan tarihi birikimiyle ürettiği ve bir orduyu donatacak nitelikteki geniş ürün yelpazesi ile SAHA EXPO’da önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilgi odağı olacak. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor