SAVUR İLÇESİNDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI BİTEN TARİHİ ÇARŞI CADDESİNİN ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Savur Belediyesi, ilçenin birçok bölgesinde gerçekleştirdiği yol çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

19.11.2022 09:53:00 0
SAVUR İLÇESİNDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI BİTEN TARİHİ ÇARŞI CADDESİNİN ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Savur Belediyesi, ilçenin birçok bölgesinde gerçekleştirdiği yol çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Yaşam standartlarını yükseltmek ve ulaşımda rahatlığı artırmak için çalışmalar gerçekleştiren Belediyemiz, alt yapısı tamamlanan Tarihi Çarşı Caddesinin üst yapı çalışmalarına başladı.

 

İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA tarihi caddedeki çalışmaları yakından takip ederek günlük incelemelerde bulunuyor.

 

“Yollar güzel ve temiz bir görünüme kavuşacak”

 

Tarihi Savur Çarşı caddesinin üst yapı çalışmalarını kısa sürede bitireceklerini belirten Kaymakam/Belediye Başkan V. KAYA; “Savur Belediyesi olarak ilçemizin birçok noktasında üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Bütün çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından titizlikle yürütülüyor. Yenilenecek olan yollarımızla beraber ilçemiz daha güzel, düzenli ve temiz bir görünüme kavuşacak. Tarihi caddedeki üst yapı çalışmalarının yanı sıra mağazaların tentelerini de yenileyerek caddeye şık bir görünüm kazandıracağız. İlçemizi daha da güzelleştirmek için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00