SAVUR İLÇESİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE YOĞUN İLGİ

Mardin'in Savur ilçesinde Kurban Bayramı Resmi Bayramlaşma Programı Bayramın 2. Günü saat 10'da Belediye Sosyal Tesisi Café Savur'da gerçekleştirildi.

Mardin 4.07.2023 10:33:00 0
SAVUR İLÇESİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE  YOĞUN İLGİ

Mardin'in Savur ilçesinde Kurban Bayramı Resmi Bayramlaşma Programı Bayramın 2. Günü saat 10'da Belediye Sosyal Tesisi Café Savur'da gerçekleştirildi.

 

 Belediye Sosyal Tesisi Café Savur'da düzenlenen Programa İlçe Kaymakamı  Muhammed KAYA, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Programa katılanlarla tek tek bayramlaşan Savur ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA konuşmasında; "Bir Bayramı daha sizlerle idrak etmenin mutluluğu içerisindeyim. Bayramlar toplumsal kaynaşmanın ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı, dargınlıkların giderildiği, büyüklerin ziyaret edildiği küçüklerin mutlu edildiği yediden yetmişe herkesin sevinçle karşıladığı müstesna zamanlardır.

 

Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da inancımızın yardımlaşma ve dayanışmaya verdiği önem hatırlanmaktadır. Bizler de güzel ilçemiz Savur'da birlik ve beraberlik içerisinde ayrım gözetmeksizin toplumsal dayanışmamızı ve yardımlaşmamızı en üst seviyeye çıkaracak ve gelecek nesillere daha güzel bir "Savur" hazırlamak için var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik eder, sağlık esenlik ve huzur içinde hep birlikte idrak edeceğimiz nice bayramlar dilerim" şeklinde konuştu.

 

Programı ziyaret eden küçük misafirler ise Savur ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA’dan bayram harçlıklarını ve oyuncaklarını aldılar.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19