SAVUR İLÇESİNDE EĞİTİMİ DESTEKLEME VE GELİŞTİRME TOPLANTISI

Mardin'in Savur ilçesinde Eğitimi Destekleme ve Geliştirme Toplantısı İlçe Kaymakamı Muhammed KAYA başkanlığında gerçekleştirildi.

Mardin 21.05.2022 14:50:00 0
SAVUR İLÇESİNDE EĞİTİMİ DESTEKLEME VE GELİŞTİRME TOPLANTISI

Mardin'in Savur ilçesinde  Eğitimi Destekleme ve Geliştirme Toplantısı İlçe Kaymakamı  Muhammed KAYA başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Savur Öğretmenevi toplantı salonunda kahvaltı ile başlayan toplantıya; Savur İlçe  Kaymakamı Muhammed KAYA'nın yanı sıra, Eğitime Destek Platformu İl Temsilcisi Necmettin BAŞBOĞA ile İlçe Koordinatörü Mecit ÖZEL, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ensari Kavak, ilçe milli eğitim müdürü Abdurrahim Demir, İlçe Müftüsü Veysel Boran, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

 

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda katılımcılar İlçemizin eğitim durumu ve yapılması gerekenler konusunda görüşlerini beyan ettiler.Kaymakam KAYA yaptığı konuşmada; “Çocuklarımız geleceğimizdir, emanetimizdir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı olarak, kültürümüzü ve medeniyetimizi gelecek nesillere aktarabilecek başarılı ve kültürlü bir nesil yetiştirmek için herkese çok büyük görev düşüyor. Mirasımıza, emanetimize hep birlikte sahip çıkmalıyız.” dedi.

 

Toplantıda paydaşlar arasında ortak koordinasyon ve iş birliği sağlanması ve ortak akıl doğrultusunda neler yapılabileceği konusunda istişarede bulunuldu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15