SAVUR İLÇESİNDE 'KOOPERATİF' MARKET'İN AÇILIŞI TÖRENLE YAPILDI

Savur ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Muhammed KAYA, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden olan ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Market’inin açılışını gerçekleştirdi.

Mardin 6.07.2022 15:44:00 0
SAVUR İLÇESİNDE

Savur ilçe Kaymakamı ve  Belediye Başkan V. Muhammed KAYA, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden olan ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Market’inin açılışını gerçekleştirdi.

 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’in üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi kurması açısından önemli olduğunun altını çizen Kaymakam/Belediye Başkan V. KAYA, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla her il ve ilçede kurulması planlanan ve piyasada fiyatları dengeleyici rolüyle büyük bir önem kazanan bu marketlerin Savur ilçemizde de açılması gerçekten büyük bir imkan ve avantaj. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor Savurumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Açılışa  Savur ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ensari KAVAK, İlçe kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Savur İlçe müftüsü Abdurrahman Gündüz tarafından yapılan duanın ardından açılış kurdelesini kesen Kaymakam/Belediye Başkan V. KAYA ve beraberindeki protokol üyeleri marketi gezerek ürünleri incelediler.

 

Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen Savur ilçe Kaymakamı ve  Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07