SAVUR İLÇESİNDE YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU, HAYATA SAYGI DURUŞU ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

İçişleri Bakanlığı'nca trafikte yaya önceliğine dikkati çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla ülke genelinde eş zamanlı "Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu" etkinliği gerçekleştirildi.

Mardin 3.10.2022 18:50:00 0
SAVUR İLÇESİNDE YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU, HAYATA SAYGI DURUŞU  ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Mardin'in Savur ilçesinde İçişleri Bakanlığı'nca trafikte yaya önceliğine dikkati çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla ülke genelinde eş zamanlı "Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu" etkinliği gerçekleştirildi.

 

Öğrencilerin trafikte güvenli bir şekilde okullarına gidip gelebilmeleri için, sürücülerin yaya önceliğine gösterdikleri hassasiyeti en üst noktaya taşımak amacıyla düzenlenen etkinlikte, İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA öğrencilerle birlikte okul önündeki yaya geçidinden geçti.

KAYA yaptığı açıklamada, "Trafikte Her Yıl Daha İyiye' mottosu doğrultusunda 'Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu' sloganıyla yaya önceliğine yönelik farkındalık çalışmaları kapsamında bugün yaya ve sürücüler, yaya geçitlerinde bayraklarla buluşarak trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için bu etkinliğimizi düzenledik. Farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu etkinliklerimiz devam edecektir." dedi.

Düzenlenen programa İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Yazı İşleri Müdürü, Belediye Zabıta Amiri, ilgili personel, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00