SAVUR İLÇESİNE SPOR TESİSİ YAPIMI İÇİN ANKARADA İMZALAR ATILDI

Mardin'in Savur ilçesinde yapılacak beş adet çok amaçlı spor sahası, bir yarı olimpik yüzme havuzu, bir tenis kortu, bir gençlik merkezi ve mevcut kapalı spor salonunun tadilatı projelerinin protokolü Ankara'da imzalandı.

Mardin 11.06.2021 16:33:00 0
SAVUR İLÇESİNE SPOR TESİSİ YAPIMI İÇİN ANKARADA İMZALAR ATILDI

Mardin'in Savur ilçesinde  yapılacak  beş adet çok amaçlı spor sahası, bir yarı olimpik yüzme havuzu, bir tenis kortu, bir gençlik merkezi ve  mevcut kapalı spor salonunun tadilatı projelerinin protokolü Ankara'da imzalandı.

 

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Mardin iline gerçekleştirdiği i ziyareti  sırasında Savur ilçesi ile ilgili kabul edilen beş adet çok amaçlı spor sahası, bir yarı olimpik yüzme havuzu, bir tenis kortu, bir gençlik merkezi ve mevcut kapalı spor salonunun tadilatı projelerinin protokolü Ankara'da imzalandı.


Savur Belediye Başkanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında düzenlenen protokoller,Savur   İlçe Kaymakamı ve /Belediye Başkan Vekili  Muhammed Kaya ile Spor Toto Teşkilat Başkanı  Bünyamin Bozgeyik tarafından imzalandı.


Protokoller gereğince bahse konu projelerin projelendirme hizmeti ve finansmanı Spor Toto Teşkilatınca sağlanacak, yer ayarlama ihale ve yapım işleri de Savur Belediyesi tarafından yürütülecek.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00