SAVUR KAYMAKAMI KAYA YAPIMI DEVAM EDEN PARKE TAŞI ÇALIŞMALARINI YERİNDE DENETLENDİ

Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA,Savur Belediyesi tarafından Kayacıklar Mahallesinde yapımı devam eden parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyip denetleme yaptı.

Mardin 3.07.2022 10:13:00 0
SAVUR KAYMAKAMI  KAYA YAPIMI DEVAM EDEN PARKE TAŞI ÇALIŞMALARINI  YERİNDE DENETLENDİ

 Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Muhammed KAYA,Savur Belediyesi   tarafından  Kayacıklar Mahallesinde yapımı devam eden parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyip denetleme yaptı.

 

Yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan KAYA, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada “Mahallelerimizin belirli kesimlerinde eksik olan parke taşı yapımına hız verdik. Köy içi yollarımızın modern bir görünüm kazanmasına yönelik plan ve projelerimizin büyük bir kısmının yapımına başladık. Savur’lu hemşehrilerimizin daha huzurlu, kaliteli ve konforlu bir hayat sürmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yapılan hizmetlerin halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Savur ilçe Kaymakamı  Muhammed Kaya, mahallenin genel durumu hakkında değerlendirmede bulundu.

İncelemeleri sırasında Kaymakam KAYA'ya Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ensari KAVAK, Fen İşleri Müdürü Gürkan DEMİR, iş müteahhidi ve mahalle muhtarları da eşlik ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19