SAVUR'DA KAYMAKAMLIK KUPASINI NURİ CINGILLIOĞLU ANADOLU LİSESİ TAKIMI KAZANDI

Savur Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvasında Savur Belediyesi ve Nuri Cıngıllıoğlu Anadolu Lisesi takımları arasında oldukça heyecanlı ve çekişmeli bir final maçı yapıldı.

Mardin 11.01.2023 11:29:00 0
SAVUR

Savur Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvasında Savur Belediyesi ve Nuri Cıngıllıoğlu Anadolu Lisesi takımları arasında oldukça heyecanlı ve çekişmeli bir final maçı yapıldı.

 

Savur Kaymakamlığı   tarafından düzenlenen ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen "Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası"nda rakiplerini eleyerek finale kadar yükselen Savur Belediyesi ve Nuri Cıngıllıoğlu Anadolu Lisesi takımları arasında oynanan final maçı sonucunda Belediye takımını mağlup eden Nuri Cıngıllıoğlu Anadolu Lisesi takımı Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvasının şampiyonu oldu.

 

Turnuva şampiyonu Nuri Cıngıllıoğlu Anadolu Lisesi Takımı şampiyonluk kupası ve madalyaları ile hediyelerini Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA'nın elinden aldı.

 

Turnuva ikincisi olan Savur Belediyesi Takımına, Gençlik ve Spor Müdürü Özcan TIRPAN ve üçüncü olan Savur Milli Eğitim takımına kupa ve madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim DEMİR tarafından verildi.

 

Ödül töreninde konuşan Svur ilçe Kaymakamı Muhammed KAYA, turnuvaya katılan tüm takımlara, sporculara ve sporseverlere teşekkür ederek, "İşte sporun güzelliğini hep birlikte yaşadık. Düzenlediğimiz turnuvalar birlik beraberlik, tanışma dayanışma ve kaynaşmaya vesile olmaktadır. Turnuvayı centilmence sürdüren ve birbirinden çekişmeli maçlarla bizlere sporun heyecanını yaşatan tüm takımlarımızı, maçları adil bir şekilde yöneten hakemlerimizi, turnuvayı iyi bir şekilde organize eden İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzü ve bu heyecana ortak olan siz değerli spor severleri tebrik ediyorum." dedi.

 

SPORUN HER TÜRÜNÜ DESTEKLİYORUZ

 

Şiddet olmadığı sürece sporun her türünü ve her dalını desteklediklerini belirten KAYA, “Kaymakamlığımız ve Belediyemiz olarak sporun tüm branşlarını destekliyor, gençlerimizi sporla buluşturmak için her türlü çabayı ortaya koyuyoruz. İşte büyüttüğümüz ve birçok dalda spora imkan sunan spor kompleksimiz ve zemini yenilenen kapalı spor salonumuz. Bunları artırarak halkımızın hizmetine sunacağız inşallah.” dedi.

 

Turnuva toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00