SEDA ve YUNUS EMRE `NİN MUTLU GÜNÜ

Seda ve Yunus Emre, yapılan görkemli düğün töreniyle Ankara?da dünya evine girdiler.

8.11.2017 19:15:09 0
SEDA ve YUNUS EMRE `NİN MUTLU GÜNÜ
 
Seda ve Yunus Emre, yapılan görkemli düğün töreniyle Ankara’da dünya evine girdiler.
 
 
Mardin’in tanınmış ailelerinden Mehmet Ali Öner  ve Emel Öner 'in kızları Seda Öner  ile  Şeref Erdogan ve Sebahat Erdogan ailesinin oğulları Yunus Emre Erdogan ile yapılan törenle hayatlarını birleştirdiler. 
 
Ankara Pembe Köşk dügün sarayında yapılan düğün törenine çok sayıda davetli katılırken, alanı dolduran misafirler gönüllerince bir gece yaşadılar.
 
Öner ve Erdoğan ailelerinin davetlileri kapıda karşıladığı düğünde, Mardin’in tanınmış mahalli sanatçılarının söylediği Türkçe ve Arapça şarkı ve türkülerle konukları coşturdular. Halayların çekildiği gecede, davetliler gelin ve damadı bir an olsun yalnız bırakmadılar.  Seda ve Yunus Emre  çifti, gece boyunca sahneden ayrılmazken, gönüllerince eğlendiler. Gelin ve Damat tek tek davetlilerin masalarını gezerek, mutlu günlerine katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür ettiler.
 
 
Ankara'da Pembe Köşk dügün sarayında yapılan düğün törenine  Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ,Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Tunç,DEKİNSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Keleşoğlu,Mardin-Kızıltepe ve çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez,Mardin-Kızıltepe ve çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği  Başkan Yardımcısı Edip Öner ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.
 

               

Seda ve Yunus Emre yapılan nikâh töreninde “Evet” derlerken iyi günde kötü günde bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verdiler.  Gazetemize bir açıklama yapan Seda ve Yunus Emre "Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkese mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin" diye konuştular.

 
 
Artuklu Haber Ailesi olarak Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
Haber: Bedirhan Dinçel

40.1° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00