ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Mardin`in Nusaybin İlçesinde gerçekleştirilen operasyonel çalışmalar kapsamında bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen El Yapımı Patlayıcı ve akabinde silahlı saldırı sonucu olay yerinde şehit olan Polis Memuru Cebrail Aksöz için Mardin il em

Mardin 19.03.2016 13:26:13 0
ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Mardin'in Nusaybin İlçesinde gerçekleştirilen operasyonel çalışmalar kapsamında bölücü terör örgütü tarafından  gerçekleştirilen El Yapımı Patlayıcı ve akabinde silahlı saldırı sonucu olay yerinde şehit olan Polis Memuru   Cebrail Aksöz için Mardin  il emniyet müdürlüğünde tören düzenlendi.

Mardin Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde düzenlenen törene Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak,  Mardin Ak Parti Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Mardin Vali Yardımcıları Ali İkram Tuna, Bahattin Çelik, Aziz Onur Aydın, Tolga Kamil Ersöz, Artuklu kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan, Yeşilli Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Mardin eski Milletvekili Süleyman Bölünmez,  Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Şehidin meslektaşları ve çok sayıda Mardinli vatandaşımız katıldı.

Mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini belirten İl Emniyet Müdürü Lutfullah Uğur Pekcan "Terörle mücadelede verdiğimiz kayıplara yenilerinin eklenmesi milletçe yüreğimizi yaralamaktadır. Her türlü terör tehdidi karşısında meşru müdafaa hakkımızı kullanmaktan asla imtina etmediğimiz gibi bundan sonrada imtina etmeyeceğimizi buradan bir kez daha söylüyorum. Kan emiciler son kale olarak Yüksekova Şırnak ve Nusaybin'i görüyorlar şunu bilsinler ki bu Devlet masuma ve mazluma karşı ne kadar şefkatli ve merhametli ise hainlere karşı da o derece sert ve kararlıdır. Son terörist temizlenene kadar mücadelemiz devam edecektir. Devletimizin kararlılığı ve halkımızın desteği ve imanlı bir mücadele ruhuyla memleketimizin her karış toprağının istiklal ve istikbalini kanımızın son damlasına kadar savunacağız" dedi.

İl Emniyet Müdürü Pekcan'ın konuşmasının ardından İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun şehit Cebrail Aksöz'e okuduğu duanın ardından törene katılanlardan helallik istedi. Okunan duanın ardından meslektaşları tarafından omuzlanan Aksöz'ün naaşı memleketine uğurlandı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00