SELMAN KADOOĞLU?NDAN ŞARK ÜSÜLÜ İFTAR

Selman KADOOĞLU tarafından geleneksel olarak verilen iftar yemeği bu yılda kendisine ait Ankara?nın Gölbaşı ilçesindeki özel villasında verdi.

23.05.2019 19:54:37 0
SELMAN KADOOĞLU?NDAN ŞARK ÜSÜLÜ İFTAR

Selman KADOOĞLU tarafından geleneksel olarak verilen iftar yemeği bu yılda kendisine ait Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki  özel villasında verdi.

 

Şark Usulü döşenmiş salonda verilen iftar yemeğinde, misafirler yer minderlerinde ağırlandı. Yer sofrasında iftarını açan konuklar, Yapılan duadan sonra iftarlarını açtı.

 

                Yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar yemeğinde kendi adına selamlama konuşması yapan , Selman KADOOĞLU konuşmasında;

 

“Değerli, Dostlarım, Saygıdeğer hemşerilerim..

 

                Rahmet ayı olan bu mübarek ramazan ayında iftar sofrasında bir aradayız. Paylaşmanın ve birbirimizi anlamanın en güzel yaşandığı şu günlerde bu çatı altında siz değerli hemşerilerimizle bir arada olmak bizim için çok önemlidir. Toplumun bütün kesiminin barış, uyum, sevgi ve dayanışma içinde olduğu birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

"Mübarek ay ve günler insanımız arasındaki sevgi, saygı, birlik ve beraberliği hakim kılıyor. Müslüman kardeşlerimizin ibadetlerini yerine getirmelerine vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olarak toplumda huzur ve güvenin ortamını hakim kılmalıyız. Allah herkesin ibadetini kabul eyler inşallah. Dünyanın dört bir yanında zulüm gören tüm Müslüman ve Türk kardeşlerimizinde Allah yardımcısı olsun. İnşallah, onlar da bir gün bağımsız bir ortamda ibadetlerini yaparlar. Her zaman dualarımızla yanlarındayız."

 

                Biliyorum ki bu tür etkinlikler olmazsa, bu şehrin keşmekeşinden koşuşturmasından dolayı bir araya gelemiyor ve dostlarımızla hasbihal edemiyoruz. İşte böyle zamanlar bir araya gelip dostlarla buluşmayı da sağlamış oluyoruz.

 

                Ramazan ayının birlik, beraberlik, sevgi ve paylaşma ayı olduğunu belirten , Selman KADIOĞLU “Sevdiklerimizle beraber daha nice Ramazanlara kavuşmayı diliyorum.”  Bu mübarek günde bizi yalnız bırakmadığınız için siz değerli misafirlerimize ve değerli hemşehrilerime şükranlarımı sunarım.

 

                Allah niyetinizi kabul etsin.” Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER; İSMAİL DİNÇEL


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35