ŞENOL GÜNEŞ YENİDEN BEŞİKTAŞ'TA....
Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş'ta Atakaş Hatayspor mağlubiyeti sonrası taraftarın tepkisi üzerine teknik direktör Valerien Ismael ile yollarını ayırmasını ardından,Teknik Direktörlük görevine de Şenol Güneş ile anlaştı.
Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş'ta Atakaş Hatayspor mağlubiyeti sonrası taraftarın tepkisi üzerine teknik direktör Valerien Ismael ile yollarını ayırmasını ardından,Teknik Direktörlük görevine de Şenol Güneş ile anlaşmaya vardığı belirtildi.
Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Sinan Dinç Şenol Güneş'le çekildiği fotoğrafı sosyal medya heabından paylaşarak "Şenol Hocam geliyorum dedi. Allah utandırmasın. Başarılar." dedi.

Beşiktaş yönetim kurulu toplantısından Şenol Güneş ismi çıkması halinde tecrübeli çalıştırıcı ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzalanacağı ifade ediliyor.Şenol Güneş'in Cuma günü yapılacak Antraman çalışmasına katılacağı ve Futbolcuların başında çıkacağı ifade edildi.Şenol Güneş Beşiktaş'ın Pazar günü Hangikredi Ümraniyespor ile oynayacağı karşılaşmada da takımın başında olacağı bildirildi.
ARTUKLU HABER AJANSI-SPOR SERVİSİ
-
1
"MARDİN OKUYOR" YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-
2
Doğan Bekin’ suni gübre de Yaşanan tedarik sorununu TBMM'ye Taşıdı
-
3
TBB, 88 BELEDİYEYE 90 HİZMET ARACI HİBE ETTİ
-
4
Mamak Belediyesi Makut Ekibine Kapsayıcı Afet Eğitimi
-
5
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Şehir Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
-
6
Mardin'de İç Sularda Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
-
7
ÇOLAKOĞLU METALURJİ’NİN YILDIZ ESKRİMCİLERİ TÜRKİYE’Yİ İSPANYA’DA TEMSİL EDECEK
-
8
MARDİN 1969 SPOR MENEMEN FK DEPLASMANINDAN 3 ALTIN PUANLA DÖNÜYOR
-
9
MİDYAT -DARGEÇİT KARAYOLUNDA 2 ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI
-
10
24 İlde DEAŞ Düzenlenen Operasyonlarda 88 Şüpheli Yakalandı
-
11
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Olacak.
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,45% 0,27
-
EURO
51,28% 0,23
-
GRAM ALTIN
6354,53% 1,74
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00



