Sertifikalarını Başkan Şahin`den Aldılar.

Elmadağ`da düzenlenen, İşitme Engelliler Futbol Birinci Kademe Yardımcı Antrenörlük kursuna katılan 24 İşitme engelli futbol antrenörü, düzenlenen tören ile sertifikalarını aldı.

Sağlık 1.11.2013 08:13:06 0
Sertifikalarını Başkan Şahin`den Aldılar.

Elmadağ`da düzenlenen, İşitme Engelliler Futbol Birinci Kademe Yardımcı Antrenörlük kursuna katılan 24 İşitme engelli futbol antrenörü, düzenlenen tören ile sertifikalarını  aldı.

Elmadağ ilçesinde düzenlenen sertifika töreninde Kursiyerler sertifikalarını ,Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’in elinden aldı.

Elmadağ Kamp Eğitim Merkezinde gerçekleşen Engelliler Futbol Birinci Kademe Yardımcı Antrenörlük kursuna, çeşitli kulüplerden 24 antrenör katıldı. 7 günlük eğitim kursunun son gününde Kamp Eğitim Merkezinde sertifika töreni düzenlendi. Törene, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, İşitme Engelliler Spor Federasyon Başkan Vekili Kerim Vural, İşitme Engelliler Futbol Koordinasyon ve Teknik direktörü Ali Metin, Genel Koordinasyon Ertuğrul Bursa ve kursiyerler katıldı.

Bu kursun ilk defa düzenlendiğini ve bu tür kursların diğer engelli spor branşlarına da örnek teşkil etmesini temenni ettiklerini belirten İşitme Engelliler Futbol Koordinasyon ve Teknik direktörü Ali Metin; " İşitme engellilere yönelik ilk defa bu tür kurs açıldı. Bu kursun tüm engelli branşlarına örnek teşkil ederek kursların devamının geleceğine inanıyoruz" dedi. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Osman Arslan`a kursun açılmasından dolayı teşekkür eden Teknik Direktör Ali Metin, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin`e de ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

 Sertifika törenine katılarak, antrenörlere sertifikalarını veren Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin de sertifika almayı hak eden antrenörleri tebrik ederek başarı diledi. 


ARTUKLU HABER AJANSI-ELMADAĞ/ANKARA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00