Ses ve nefes MKM`de buluşuyor

Mamak Belediyesi Kültür Merkezi (MKM) tarafından yürütülen enstrüman kursları yoğun talep görüyor. Ney, ud, saz ve keman gibi enstrümanlarda kendini geliştirmek isteyen Mamaklılar MKM enstrüman kurslarından faydalanıyor.

1.04.2015 10:45:15 0
Ses ve nefes MKM`de  buluşuyor

Mamak Belediyesi Kültür Merkezi (MKM) tarafından yürütülen enstrüman kursları yoğun talep görüyor. Ney, ud, saz ve keman gibi enstrümanlarda kendini geliştirmek isteyen Mamaklılar MKM enstrüman kurslarından faydalanıyor. Enstrüman kurslarına her yaş gurubundan sanatsever Mamaklı faydalanabiliyor. Son derece yoğun talebin olduğu enstrüman kurslarında dersler profesyonel hocalar eşliğinde yapılıyor. MKM bünyesinde verilen kurslardan kendisini geliştirmek isteyen her vatandaşın ücretsiz olarak faydalandığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Yeteneklerini, hobilerini geliştirmek isteyen herkesi MKM’ye bekliyoruz. Mamak Kültür Merkezi çatısı altında bir çok kurs organize ediliyor. Yedisinden yetmişine herkesi kapsayan bu kurslardan vatandaşlarımız ücretsiz olarak faydalanıyor” dedi.

Talep sürekli artıyor

Geçtiğimiz yıl yaklaşık bin kursiyerin faydalandığı enstrüman kurslarında gençler daha çok saz, ney ve keman kurslarını tercih ediyor. Genelde hafta sonu yapılan kurslar yaz dönemlerinde öğrencilerin taleplerine göre hafta içerisine de çekilebiliyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00