Sessiz Şampiyon Mardinspor

Mardinspor mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligi'nde bu hafta zorlu rakibi olan Hakkari Yüksekova Bld.'yi ağırladı. Mardinspor' un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta gülen ekip Faruk Türklü Mardinspor oldu. Maçın ilk yarısı her iki takımında olarak

Spor 28.09.2014 21:53:08 0
Sessiz Şampiyon Mardinspor

Mardinspor 1-0 Hakkari Yüksekova Bld.

Mardinspor mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligi’nde bu hafta zorlu rakibi olan Hakkari Yüksekova Bld.’yi kendi sahasında ağırladı. Mardinspor’ un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta gülen ekip Faruk Türklü Mardinspor oldu. Maçın ilk yarısı her iki takımında olarak oynaması sonucu golsüz eşitlikle sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Mardinspor maça daha etkin oynayarak rakibi olan Hakkari’yi zor durumda bıraktı. Sağ kanattan gelişen atakla Abdullah Öztürk (Hakkari Yüksekova Bld.) yaptığı darbeden dolayı ikinci sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

İkinci yarının son dakikalarına doğru Mardinspor sol kanattan geliştirdiği atakta ceza sahasının içinde rakibinin yaptığı faule maruz kalarak 85. Dakika’da penaltı kazandı. Penaltıyı kalecinin yetersiz müdahalesine rağmen gole çeviren isim Kemal Tosun oldu. Golü ‘‘ http://youtu.be/TZzgfrZ7W2I’’ adresinden izleyebilirsiniz.  Mardinspor yeni transfer ettiği iki yabancı uyruklu futbolcuların henüz lisansı çıkmadığı için kadroda yer almadı.


Hakem Maçı Mahvetti

Maçın ilk dakikasından beri yaptığı hatalarla maçın gidişatını iki takım içinde engelleyen maçın hakemei  Ümit Yıldırak kendisine verilen görevi yerine getirmekte çok güçlük çekti.

Maçta oyuncuları karıştırarak önce Yüksekova Bld Sporlu ve aynı zamanda Mardinspor’da geçen sene top koşturan Abdulbasıt Tunçay’a yanlışlıkla kırmızı kart gösterdi. Yardımcı hakemin uyarısından sonra başka bir Yüksekova Bld. Sporlu futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Yaptığı yanlışı bu sefer 4. Yardımcı Hakem Yusuf Yaşar uyararak maçın 83 dakikasında doğru (!) karar ile Abdullah Öztürk’e ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oynanan müsabakadan alındı.


İlkyardımı Kimse Bilmiyor Mu?!!!

Dakika 65’te Yüksekovalı futbolcu ikili mücadele sonucu kendini yere bıraktı. Elleri açık bir şekilde yerde yatan futbolcunun bayıldığını yanından geçen Yusuf Yaşar fark etti. Hakemin ve herhangi bir futbolcunun ilkyardımı bilmediğinden dolayı son anda sağlık görevlileri yerde yatan futbolcunun dilini acemi bir şekilde kurtarabildi. Müsabakada Acil Sağlık Ekibi’nin bulunmaması az kala bir futbolcunun canına mâl oluyordu.

  Sessiz Şampiyon MARDİNSPOR

Geçen sene grubunda şampiyon olup fakat TFF’nin yanlış eşleştirme yapması sonucu Profesyonel 3.Lig’e çıkamayan Mardinspor, evinde oynadığı ilk lig maçında grubunu 1. Olarak bitirerek şampiyon olup kupasına kavuştu.

Haber - Fotoğraf - Video: Mehmet Suphi ÖZSÜER


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04