Sevgi Eli İzcilik Kulübü Sponsoruna Kavuştu

ROYALE INVEST TİCARİ GAYRMENKUL binasında düzenlenen imza töreninde, RROYALE INVERT TİCARİ GAYRİMENKUL Yönetim Kurulu Başkanı Hasan KANDAMAR , Sevgi eli İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İzzet ÇETİN ile Kulüp Genel Sekreteri Gökhan İĞDİR hazır bulu

Türk Dünyasından Haberler 9.08.2013 12:00:18 0
Sevgi Eli İzcilik Kulübü Sponsoruna Kavuştu

ROYALE INVEST TİCARİ GAYRMENKUL binasında  düzenlenen imza töreninde, RROYALE INVERT TİCARİ GAYRİMENKUL Yönetim Kurulu Başkanı Hasan KANDAMAR , Sevgi eli İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İzzet ÇETİN  ile Kulüp Genel Sekreteri Gökhan İĞDİR hazır bulundu.

ROYALE INVEST TİCARİ GAYRİMENKUL Yönetim Kurulu Başkanı Hasan KANDAMAR , burada yaptığı açıklamada, Şirketimiz Ankara`da sadeceyatırımcılara hizmet veren ve sadece yüksek kira getiren ve yüksek pirim potansiyeline sahip dükkan, mağaza, bina, otel, tatil köyü satışı yapmaktadır. 

Ankara’da ticari gayrimenkul firmaları arasında birkaç firmadan biri olduklarını, sporu ve sosyal sorumluluk projelerini desteklemek için projeler geliştirdiklerini, bu kapsamda Sevgi Eli İzcilik ve Gençlik Spor Kulübü  ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade eden Kandamar, şu bilgileri verdi: "Sporu ve sosyal sorumluluk projelerini desteklemek için Sevgi eli İzcilik G.S.K. ile büyük bir kampanyaya imza attık. 2,5 yıl süreyle bu kapsamda Sevgi eli İzcilik G.S.K.’a destek vereceğiz.

Bu anlaşma ile Sevgi Eli İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü`nün düzenlemiş olduğu projeler , gençlik kampları ve katılım sağladığı liglerdeki tüm masraflarının şirketimiz tarafından karşılacağını dile getirdi. 

Sevgi Eli İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İzzet ÇETİN  ; Anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını dilerken, 

Kulüp Genel Sekreteri Gökhan İĞDİR` da ciddi bir sponsorluk anlaşması yaptıklarını  ve kulübe ciddi bir katkı sağladıklarını dile getirdi.


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00