Şeyh Mahallesinde Huzur Toplantısı

Muğla?nın merkez ilçesi Menteşe?de kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesi, vatandaşların kamu idaresine erişebilirliğinin kolaylaştırılması, sunulan kamu hizmetleri ile ilgili olarak vatandaşların bilgilendirilmesi ve vatandaşların sorunlarının y

Polisiye Haberler 1.05.2019 12:08:08 0
Şeyh Mahallesinde Huzur Toplantısı

Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesi, vatandaşların kamu idaresine erişebilirliğinin kolaylaştırılması, sunulan kamu hizmetleri ile ilgili olarak vatandaşların bilgilendirilmesi ve vatandaşların sorunlarının yerinde dinlenmesi amacıyla düzenlenen ''Kent Güvenliği Huzur Toplantıları'' gerçekleştirilmeye devam ediliyor. 

 

Bu bağlamda son toplantı Menteşe 'nin Şeyh Mahallesi 'nde gerçekleştirildi. Muğla Valisi Esengül Civelek 'in himayelerinde Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir ve Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız 'ın başkanlığında Şeyh Mahallesi 'nde gerçekleştirilen Kent Güvenliği Huzur Toplantısına çok sayıda vatandaş katıldılar. Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek 'in de hazır bulundukları toplantıya  kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin  yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldılar. Katılımcılar arasında mahalle sakini olan kadınların da küçümsenmeyecek oranda bulunmaları dikkatten kaçmadı.

 

Mahalle halkının özellikle güvenlik konusunda alınan tedbirlerden son derece memnun kaldıklarının da dile getirildiği toplantıda, düzenlen toplantıdan dolayı yetkililere teşekkür ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA

 

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00