SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi Bocce Takımı Türkiye 3.Oldu

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzurevleri arası bocce şampiyonası Antalya Limak Limra Otel?de gerçekleştirildi.

Yaşam 23.11.2019 20:36:41 0
SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi Bocce Takımı Türkiye 3.Oldu

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzurevleri arası bocce şampiyonası Antalya Limak Limra Otel’de gerçekleştirildi.

 

SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü Bocce takımımız rakiplerini eleyerek Türkiye 3.sü oldu.8 ayrı kategoride düzenlenen şampiyonada 106 takım mücadele etti. Bocce şampiyonasında Türkiye 3.’sü olan Shçek Fethiye Belediyesi Huzurevi müdürü Adem Güngör bugün bu muhteşem atmosferde Huzurevleri arasında Türkiye 3.’sü olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söyleyen Güngör Huzurevleri arasında 1.olan Denizli'nin Çivril ilçesinin Huzurevi bocce takımını tebrik etti.

 

Muğla Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler müdürlüğünce müdür yardımcısı Kudret Gültaş 3. Olan Shçek Fethiye Belediyesi Huzurevi bocce takımını kutlayan Gültaş alınan başarıdan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA/FETHİYE

31.6° / 17.9°
  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20