SİBEL CAN'DAN BAYRAM COŞKUSU

Türk müziğinin güçlü sesi Sibel Can, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Kıbrıs Grand Opera sahnesinde sevenleriyle buluştu.

Magazin 31.03.2025 17:40:00 0
SİBEL CAN

Türk müziğinin güçlü sesi Sibel Can, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Kıbrıs Grand Opera sahnesinde sevenleriyle buluştu. Şıklığı ve zarafetiyle göz kamaştıran sanatçı, Amor Gariboviç imzalı özel tasarım elbisesiyle sahnede adeta göz doldurdu.

 

Yaklaşık iki saat süren konser boyunca, hem hafızalara kazınan hit şarkılarını hem de kısa süre önce yayımladığı “Drama” albümünden parçaları seslendiren Sibel Can, dinleyicilerinden büyük alkış aldı. Yeni şarkıların da salonu dolduran konuklarla birlikte hep bir ağızdan söylenmesi, sanatçıyı oldukça duygulandırdı.

 

Konserin sonunda bayram mesajı vermeyi ihmal etmeyen Sibel Can, şu sözlerle geceye damga vurdu:

“Baharın gelişini de müjdeleyen Ramazan Bayramımız hepimize kutlu olsun. Sanatın, müziğin içinde olduğu her gün bize bayram. Bu çifte bayram akşamında hepinize unutulmaz bir gece diliyorum.”

 

Sibel Can, müzik dolu bu özel gecede misafirlerine unutamayacakları bir bayram anısı yaşattı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZXİN SERVİSİ

Anahtar Kelimeler: SİBEL ' BAYRAM COŞKUSU
14.1° / 8°
  • BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,87% -0,11
  • EURO

    40,87% -0,18
  • GRAM ALTIN

    3795,88% -0,39
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00