SİLİVRİ ARAMA KURTARMA EKİPLERİNE DUYGUSAL KARŞILAMA

Silivri SAK ekibi, 8 günlük arama kurtarma çalışmalarının ardından Silivri’ye döndü.

Belediye Haberleri 16.02.2023 11:12:00 0
SİLİVRİ ARAMA KURTARMA EKİPLERİNE DUYGUSAL KARŞILAMA

Silivri SAK ekibi, 8 günlük arama kurtarma çalışmalarının ardından Silivri’ye döndü. SAK mensuplarını Kaymakam Toğan, Başkan Yılmaz, aileleri ve mesai arkadaşları karşıladı. SAK ekibinin aileleriyle buluşması esnasında duygu dolu anlar yaşandı.

 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 7,7 büyüklüğündeki depremde, bölgeye ilk intikal eden ekiplerden biri olan Silivri Arama Kurtarma (SAK) ekibi, 8 günlük arama kurtarma çalışmalarının ardından Silivri’ye döndü. “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen depremin yaralarını sarmak için AFAD koordinasyonunda, Adıyaman merkezde arama kurtarma çalışmaları gerçekleştiren SAK ekibi, ardından Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine geçerek çalışmalarına devam etti. Birçok depremzedeyi enkazdan sağ salim kurtarmayı başaran Afet Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Uğur Tozlu liderliğindeki SAK ekibi Silivri’de; Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, aileleri ve mesai arkadaşları tarafından karşılandı.

 

TOZLU: “OLANCA GÜCÜMÜZLE DAHA FAZLASINI YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Açıklamalarda bulunan Silivri Afet Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Uğur Tozlu, “Bölgeye gittiğimiz günden beri hem Kaymakamımızın hem de Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’ın desteğini hep yanımızda hissettik. Kendimizi hiç yalnızlık hissetmedik. Allah sizden razı olsun. Allah’ın izniyle memleketimizin her noktasında ekibimizle aynı görevi yapmaya, canla başla çalışmaya hazırız. İnşallah rabbim bize bir daha böyle afetler yaşatmasın ama bundan sonraki süreçte de olanca gücümüzle Silivri’ye ve ülkemize ne katabilirsek daha fazlasını yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL/SİLİVRİ


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00