Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş, Ümit Özdağ'ı ziyaret etti

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ı ziyaret ederek, Sinan Ateş cinayetinin çözülmesi için verdiği desteğin sürmesini istedi.

Ankara 14.06.2024 18:58:00 0
Sinan Ateş

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Zafer Partisi Genel Başkanı  Prof. Dr. Ümit Özdağ'ı ziyaret ederek, Sinan Ateş cinayetinin çözülmesi için verdiği desteğin sürmesini istedi.

 

Ayşe Ateş,  Zafer Partisi Genel Başkanı  Prof. Dr. Ümit Özdağ   ile görüşmesinin ardından şu açıklamayı yaptı:

“Sayın genel başkanı ziyaret ederek 1 Temmuz’daki duruşmada bize verdiği desteğin sürmesini    rica ettim. Şimdiye kadar bize verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkürlerimi ilettim. Sayın Genel Başkan'a   ziyaretimiz gerçekten çok olumlu ve güzel geçti. Ancak bizim için asıl mücadele şimdi başlıyor. Bundan sonra sesimizi daha da gür bir şekilde çıkaracağız. Yanımızda duranlara birlikte bu adalet yürüyüşünü gerçekleştireceğiz. İnşallah sonuca varacağız. Faillerin yakalanması için kendisinden irade koymasını istedim. Kendisi de ne yapılması gerekiyorsa en hızlı şekilde yapılacağının sözünü bana verdi. Bu günden sonra katiller, katilleri koruyanlar ne yapacaklarını düşünmeye başlasınlar. Onları çok zor günler bekliyor. Katiller ve azmettiriciler yakalanıp, cezalarını çektiğinde zafere ulaşacağız. Açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


Anahtar Kelimeler: Sinan ' Özdağ' ziyaret
38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00