Sinan OĞAN`ın Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan ayı, kurulan iftar sofraları ile birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, açların, yoksulların halinden anlamamıza vesile olmuştur. Ramazan ayı boyunca yüce Rabbimizin huzurunda ettiğimiz dualar biz kullarını Cenab-ı Hakk'a yaklaştırmıştır. On bir

Siyaset 7.08.2013 17:27:04 0
Sinan OĞAN`ın Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan ayı, kurulan iftar sofraları ile birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, açların, yoksulların halinden anlamamıza vesile olmuştur. Ramazan ayı boyunca yüce Rabbimizin huzurunda ettiğimiz dualar biz kullarını Cenab-ı Hakk’a yaklaştırmıştır. On bir ayın sultanı Ramazan bizlere irademizi terbiye etmeyi bir kez daha öğretmiş ve kötü alışkanlıklardan kurtulmak gerektiğini bir kez daha hatırlatmıştır.

 

 

Bu yıl Ramazan Bayramımızda yine her yıl olduğu gibi ziyaretlerde ellerini öptüğümüz değerli büyüklerimiz ile gençlerimiz bir arada olacak, böylece nesillerimiz arasında bağlar kuvvetlenecektir. Bayramlaşmalarda toplumumuzda zengin ile fakir eşit bir zeminde buluşacak, bayram kucaklaşmalarında dargınlıklar, küslükler son bulacaktır. Bayramın bereketi, coşkusu, huzuru ve sevinci böylece tüm Müslüman-Türk aleminde en güzel şekilde yaşanacaktır. Bunların yanı sıra, Adalete en fazla riayet edilmesi gereken Ramazan ayının sonlarında Ergenekon davasının neticesinde çıkan ağır kararlar ülkemizde toplum vicdanını yaralamıştır. Darbecilere hesap sormak adına yönlendirilen bu sürecin sonunda adalet büyük bir darbe yemiştir. Ramazan bayramımız ve bizlere sunduğu değerler umarız ki, Türkiye’yi uzaklaştığı adalete biraz yaklaştıracaktır.

 

Ramazan Bayramındaki birliğimiz, Türkiye’deki bin yıllık kardeşliğin gelişmesinde büyük pay sahibi olacaktır. Iğdırımızdaki birlik ve beraberlik ise Ramazan Bayramında da inşallah artarak devam edecektir. Bizleri bölmeye çalışanların yerinin aslında bölücülerin yanı olduğunu artık fark eden Iğdır halkı her bayramdan birlikteliğini artırarak çıkacak ve 30 Mart 2014’te inşallah bayram yaşayacaktır.

 Bu hislerimizle, Ramazan ayında tutulan oruçlarımızın ve dualarımızın Cenab-ı Allah katında kabulünü diler, Bosna’dan Kerkük’e Karabağ’dan Doğu Türkistan’a Türk İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlarız.

 

Dr. Sinan OĞAN

MHP Iğdır Milletvekili


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19