SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI TUNA AŞURE DAĞITTI

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Lale Meydanı?nda aşure dağıtan Başkan Tuna, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

26.10.2015 12:47:53 0
SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI TUNA AŞURE DAĞITTI

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Lale Meydanı’nda aşure dağıtan Başkan Tuna, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Sincan Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen aşure dağıtımı, bu yıl da Lale Meydanı, Yenikent ve Temelli meydanlarında gerçekleşti. Aşureler paketler halinde Sincanlılara ikram edildi. Dağıtımı bizzat denetleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da Lale Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Muharrem ayının dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu vurgulayan Başkan Tuna, “Bugünün anlamı çok değerlidir. Vatandaşlarımıza bu değerli günde aşure ikram ederek, paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek istiyoruz. Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi... Tüm aylarımızın Muharrem Ayı gibi ikramlı, tüm günlerimizin de Aşure Günü gibi mübarek geçmesini dilerim” dedi.

Aşurelerini Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın elinden alan vatandaşlar da başkan Tuna’ya teşekkür ederek, bu geleneğin yaşatılmasını istedi. Meydanlardaki dağıtımın ardından Sincan Belediyesi ekipleri, aşure dağıtımına Sincan’daki kamu kuruluşlarında devam etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor