SİNCAN BELEDİYESİ?NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SICAK YEMEK

Sincan Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Belediye bünyesindeki aşevi her gün yüzlerce eve sıcak yemek götürüyor.

3.05.2015 18:06:19 0
 SİNCAN BELEDİYESİ?NDEN  İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SICAK YEMEK

incan Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Belediye bünyesindeki aşevi her gün yüzlerce eve sıcak yemek götürüyor. Kapılarına kadar götürülen üç çeşit sıcak yemek sayesinde pek çok ailenin yüzü gülüyor. Belediye aynı zamanda yemek yardımı yaptığı ailelerin 0-6 yaş arası çocuklarına da haftada 2 litre süt yardımı yapıyor.

Sincan Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” anlayışı ile toplumun tüm kesimlerine ulaşmayı amaçlıyor. Belediye bünyesindeki aşevi ile her gün yüzlerce vatandaşın yüzünü güldürüyor. Yüzlerce vatandaşa sıcak yemek yardımı yapan Belediye, sofraların şenlenmesini sağlıyor. 

3 ÇEŞİT YEMEK

Belediye yemek dağıtımında önceliği, sağlık sorunlarından ya da diğer problemlerden dolayı evde yemek pişiremeyen ailelere veriyor. Her gün 3 çeşit yemeği kapısına kadar giden aileler durumdan oldukça memnun gözüküyor. Getirilen yemekler ailenin iki öğünlük yemeğini karşılıyor.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Vatandaşımıza yardım etmek Belediye olarak bizim en büyük görevimiz… Vatandaşımız başı sıkıştığında elbette ki bize gelecek. Bizde Belediye olarak elimizden gelen her yardımı yapmak için çalışacağız. Aşevimiz de ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek sıcak yemek yardımında bulunuyor. Vatandaşımızın geri dönüşleri de gayret olumlu.” dedi.

SÜT YARDIMI

Sincan Belediyesi, yemek yardımı yaptığı ailelerin 0-6 yaş arası çocuklarına da süt yardımı da yapıyor. Her çocuğa haftada 2 litre süt yardımı yapan Belediye, uygulamaların sürekli olması ile de takdir topluyor.

“Sosyal Belediyecilik” anlayışı ile pek çok Belediye’ye örnek olan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Biz Belediye olarak yaptığımız hizmetlerimizi başlayıp biten değil, süreklilik arz etmesini amaçlıyoruz.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04