SİNCAN BELEDİYESİ RAMAZANDA DA VATANDAŞIN YANINDA

Yemek dağıtımının yanı sıra Ramazan kolisi ile de binlerce ihtiyaç sahibini sevindiren Sincan Belediyesi, vatandaşların takdirini topluyor.

Belediye Haberleri 8.06.2017 10:15:14 0
SİNCAN BELEDİYESİ RAMAZANDA DA VATANDAŞIN YANINDA

Sincan Belediyesi Aşevi, Ramazan Ayında da vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Yılladır her gün ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Aşevi, Ramazan Ayında vatandaşın sofralarına eşlik ediyor. Yemek dağıtımının yanı sıra Ramazan kolisi ile de binlerce ihtiyaç sahibini sevindiren Sincan Belediyesi, vatandaşların takdirini topluyor.

 

Sosyal belediyecilik ilkesiyle hareket eden Sincan Belediyesi, ramazan ayı boyunca vatandaşları yalnız bırakmıyor. Yıllardır ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı yapan Sincan Belediyesi Aşevi, Ramazan Ayında da yemek kapasitesini artırarak daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşıyor. Her gün 3 çeşit yemeğin ulaştırıldığı ailelerin sofraları Ramazan Ayının bereketi ile de dolup taşıyor. Belediye ekipleri, kimsesiz ve yoksul vatandaşlar için sabahın erken saatlerinde işbaşı yapıyor. Hane sakinlerinin nüfusuna göre günde iki öğün yetecek kadar sıcak yemeği, çelik sefer tasları ve yanında yetecek kadar ekmeği ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırıyor.

 

GIDA KOLİLERİ DAĞITILIYOR

 

Sincan Belediyesi yemek dağıtımın yanı sıra Ramazan kolisi de hazırlatarak binlerce ihtiyaç sahibi ailenin evine Ramazan’ın bereketini taşıyor. İhtiyaç sahibi binlerce aileye dağıtılmaya başlanan koliler, ailelerin yüzünü güldürüyor. İçinde makarnadan pirince, çaydan çorbaya, kuru fasulyeden nohuda 15 kalem temel gıda maddesinin yer aldığı erzak paketleri, büyük bir özenle yardıma muhtaç ailelere dağıtılıyor.

 

Ramazanın paylaşma ayı olduğunu ifade eden Başkan Tuna “ Ramazan ayı sahip olduklarımızı anlama ve şükretme ayıdır. Allah’ın vermiş olduğu sayısız nimetin değerini bilme ayıdır. Biz Sincan Belediyesi olarak bu mübarek ayda Cenab- ı Hakkın verdiği nimetlerini paylaşarak şükretmeye çalışıyoruz. Paylaşma ve yardımlaşma duygularımızı pekiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00