SİNCAN BELEDİYESİ STAJYER ÖĞRENCİLERİ NOTER KURASI İLE BELİRLEDİ

Sincan Belediyesinde stajyer öğrenci alımı için başvurular başlıyor. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, dürüst, şeffaf ve adil yönetim anlayışını stajyer öğrenci alımına da yansıttı.

Belediye Haberleri 3.04.2016 11:02:51 0
SİNCAN BELEDİYESİ STAJYER ÖĞRENCİLERİ NOTER KURASI İLE BELİRLEDİ

Sincan Belediyesinde stajyer öğrenci alımı için başvurular başlıyor. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, dürüst, şeffaf ve adil yönetim anlayışını stajyer öğrenci alımına da yansıttı.  18 Nisan’da başlayacak staj başvuru sonuçları, 18 Mayıs’ta noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek.

Sincan Belediyesine, 2016-2017 eğitim yılı için stajyer öğrenci alımı başvuruları başlıyor. Mesleki ve Teknik Lise öğrencilerine yaptırılan staj eğitimi için başvurular 18 Nisan’da başlayacak… Müracaatlar için sadece “mesleki ve teknik lise öğrencisi olmak” şartı aranıyor.

HİÇ KİMSEYE AYRICALIK YOK

Çalışmalarında insanı merkeze alan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, dürüst, şeffaf ve adil yönetim anlayışını stajyer öğrenci alımına da yansıttı. Başkan Tuna, ayrımcılığın önüne geçmek amacıyla stajyer öğrencilerin noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi ile belirlenmesi talimatı verdi. 7 yıldır staj yapacaklar aynı yöntemle belirleniyor.  “Stajyer öğrencilerimizi, noter huzurunda çekilen kura ile hiç kimseye ayrıcalık tanımadan adil bir biçimde seçiyoruz” diyen Başkan Tuna, “Bugüne kadar hiç kimseye farklı muamele yapmadım. Adaletten sapmadan, dürüst ve şeffaflık ilkelerinden taviz vermedim. Herkese aynı muamele göstermeye, herkese eşit davranmaya çalıştım. Bu çerçevede staj programımızda yer alacak öğrencilerimiz de noter huzurunda gerçekleşecek kura çekimi ile belirlenecek. Kurada ismi çıkan öğrencilerimiz belediyemizde staj eğitimini tamamlayacak” dedi.

SON BAŞVURU TARİHİ 17 MAYIS

18 Nisan’dan itibaren Sincan Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne yapılacak başvurular, 17 Mayıs’a kadar devam edecek. Bir aylık müracaat süresinin ardından staj programına katılmaya hak kazanan öğrenciler, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa’nın talimatıyla kura çekimi ile belirlenecek. Noter huzurunda yapılacak kura çekimi, 18 Mayıs’ta saat 14:30’da Sincan Belediyesi Çok Katlı Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69