SİNCAN BELEDİYESİNDEN ŞEHİT AİLELERİNE ÖZEL GEZİ

Sincan Belediyesi, ilçede ikamet eden şehit aileleri ve yakınları için kültür turu kapsamında İstanbul gezisi düzenledi. Şehit ailelerini İstanbul?a Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yolcu etti.

Belediye Haberleri 3.09.2018 14:55:05 0
SİNCAN BELEDİYESİNDEN ŞEHİT AİLELERİNE ÖZEL GEZİ

Sincan Belediyesi, ilçede ikamet eden şehit aileleri ve yakınları için kültür turu kapsamında İstanbul gezisi düzenledi. Şehit ailelerini İstanbul’a Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yolcu etti. 

 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından davet edilen 200 Şehit ailesi ve yakınları için moral gezisi düzenlendi. İki gün İstanbul’da kalan aileler tarihi ve kültürel yerleri ziyaret etti.

 

BAŞKAN ERCAN UĞURLADI

 

Şehit aileleri ve yakınlarını İstanbul’a Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yolcu etti. Şehit ailelerinin baş tacı olduğunu ifade edenBaşkan Ercan aileleri taşıyan otobüse bindi, tek tek iyi yolculuklar diledi.  

 

AİLELER KÜLTÜREL VE TARİHİ YERLERİ GEZDİ

 

Şehit aileleri ve yakınları iki gün süren gezide Pierre Loti, Miniatürk, Eyüp Sultan, Ayasofya, Topkapı, Sultan Ahmet camisini ziyaret etti. Tekne turu yapan Şehit aileleri ve yakınları yemeklerini yerken İstanbul Boğazı’nı seyrederek manzaranın tadını çıkardı. 

 

19 EYLÜL’DE GAZİLER İÇİN ÖZEL GEZİ

 

Sincan Belediyesi Şehit aileleri ve yakınlarının ardından 19 Eylül Gaziler Günü’nde de Sincan’da ikamet eden Gaziler için gezi düzenleyecek. Geziye katılan Gaziler Bilecik Söğüt’te tarihi ve kültürel yerleri ziyaret etme imkanı bulacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29