SİNCAN BELEDİYESPOR GÜREŞÇİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası?na Sincan Belediyespor Güreş Takımı damga vurdu.

Belediye Haberleri 25.03.2016 10:58:43 0
SİNCAN BELEDİYESPOR GÜREŞÇİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası’na Sincan Belediyespor Güreş Takımı damga vurdu. Genç güreşçi Mehmet Emin Uzunosmanoğlu, Türkiye Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda 96 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı.

Sincan Belediyespor birbirinden önemli başarılara adını yazdırmaya devam ediyor. Sporun hemen hemen her dalında çeşitli dereceler elde ederek Sincan’ı en iyi şekilde temsil eden Sincan Belediyespor, Türkiye Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası’ndan Türkiye üçüncülüğüyle döndü. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Rize’de düzenlenen ve 48 ilden bin 280 güreşçinin katıldığı müsabakalarda, Mehmet Emin Uzunosmanoğlu, 96 kiloda Türkiye üçüncülüğü kazanarak Sincan’ın gururu oldu. Uzunosmanoğlu’nun Rize’deki başarısının ardından Sincan Belediyespor’da gözler Mersin’e çevrildi. Sırtı yere gelmeyen güreşçiler, Mersin’de gerçekleşecek Serbest Güreş Yıldızlar Grup Müsabakasında 5 sporcuyla Sincan’ı temsil ediyor. 

Başarılı sporcu Uzunosmanoğlu, hedefinin Sincan Belediyesini en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti. Genç sporcuyu şampiyonaya hazırlayan Antrenör Harun Karataş ise, “Tüm gücümüzle, gittiğimiz her yerde Sincan Belediyemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da daha iyi sonuçlara imza atacağız. Sincan Belediyespor Kulüp Başkanımıza ve bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Sincan Belediye Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da, “Sincan Belediyespor’un başarılı işlere imza atması bizleri onurlandırdı. Daha çok başarılara adımızı yazdıracağımıza inanıyorum. Güreş takımımızı aldıkları başarıdan dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. Başkan Tuna, Mersin’de düzenlenen Serbest Güreş Yıldızlar Grup Müsabakasına katılan Sincan Belediyespor’a başarılar diledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN

 

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90