SİNCAN`DA 2 ÇÖP EV`DEN 2 KAMYON ÇÖP BOŞALTILDI

Sincan Zabıtası, ilçedeki çöp evlere operasyon düzenledi. Vatandaşdan gelen şikayetler üzerine ilçedeki iki çöp eve baskın yapan Sincan Zabıtası ve temizlik ekipleri, vatandaşların alkışları arasında evleri temizledi.

25.08.2015 11:06:03 0
SİNCAN`DA 2 ÇÖP EV`DEN 2 KAMYON ÇÖP BOŞALTILDI

Sincan Zabıtası, ilçedeki çöp evlere operasyon düzenledi. Vatandaşdan gelen şikayetler üzerine ilçedeki iki çöp eve baskın yapan Sincan Zabıtası ve temizlik ekipleri, vatandaşların alkışları arasında evleri temizledi. Binadan gelen kokulardan rahatsız olan vatandaş, temizlik için Sincan Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sincan Belediyesi, ilçedeki çöp evleri temizledi. Mareşal Çakmak ve Akşemsettin Mahallesindeki iki evi tespit edip baskın yapan Sincan Zabıtası, Temizlik Ekipleri ile birlikte evlere müdahale etti. Tespit edilen noktalarda adeta bir atık yığını ile karşılaşan Sincan Zabıtası, evlerden kamyonlarca atık malzeme çıkardı. Çevre ve insan sağlığını olumsuz etkileyen çöp evlerden çok mustarip olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, Sincan Belediyesi’nin seslerini duyduğunu ifade etti. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür eden mahalle sakinleri artık daha rahat nefes alacaklarını belirtti.

Mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine harekete geçtiklerini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Bazı vatandaşlarımız evlerine ve bahçelerine ihtiyaç fazlası atık malzemeler biriktirerek hem kendilerine hem de çevrelerine zararlar veriyordu. Bizde yasal gereklilikler doğrultusunda bu iki evi temizleyerek mahalle sakinlerimizin yüzünü güldürdük. Vatandaşlarımıza da gerekli uyarılar yapıldı. Denetimlerimiz devam edecek.” dedi.

ÇÖP EVLERE TEMİZLİK

Çöp evler temizlendi, vatandaş huzura erdi. Ekipler, Mareşal Çakmak Mahallesi Seven Sokak’ta ikamet eden akli dengesi yerinde olmayan A.’nın evinde biriken ihtiyaç fazlası atık yığınlarını çöp kamyonlarına taşıdı. Evden adeta çöp yığınları çıkaran ekiplerde gördüklerine şaşırdı. Vatandaşında dikkatle takip ettiği operasyon, vatandaşın alkışları ile son buldu.

Kötü kokudan dolayı camları açamadıklarını söyleyen vatandaşlar ise binada kokudan dolayı çok fazla haşeratın da olduğunu söyledi. Artık daha rahat bir nefes alacaklarını belirten vatandaşlar, Sincan Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Bir diğer baskını da Akşemsettin Mahallesi Nur Sokakta ikamet eden akli dengesi yerinde olmayan M.C.’nin evine yapan Zabıta Ekipleri, ortak kullanım alanına doldurulan çöpleri topladı. Binanın ortak kullanım alanını atık malzemeler ile dolduran M.C.’den şikayetçi olan bina sakinleri Sincan Belediyesi’ne teşekkür etti.

7 gün 24 saat hizmet verdiklerini belirten Sincan Zabıtası, “Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşlarımız bize 444 4 762 numaralı telefondan ulaşabilir.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00