SİNCAN`DA``ALO ÇEVRE`` HATTI

Sincan Belediyesi, çevreye ve dolayısıyla geleceğe yaptığı yatırım projelerini sürdürüyor. Çevreyi temiz tutmanın sadece çöp toplamaktan ibaret olmadığının bilincinde olan Belediye, vatandaş ile el ele veriyor. ?Birlikte Yönetim? anlayışını çevre projeler

6.07.2015 10:13:01 0
SİNCAN`DA``ALO ÇEVRE`` HATTI

Sincan Belediyesi, çevreye ve dolayısıyla geleceğe yaptığı yatırım projelerini sürdürüyor. Çevreyi temiz tutmanın sadece çöp toplamaktan ibaret olmadığının bilincinde olan Belediye, vatandaş ile el ele veriyor. “Birlikte Yönetim” anlayışını çevre projelerine de uygulayan Sincan Belediyesi Alo Çevre Hattı ile de vatandaştan gelen ihbarlara anında müdahale ediyor.

Alo Çevre Hattı 7 gün hizmette… Sincan Belediyesi vatandaşla el ele vererek Sincan’ı Türkiye’nin en temiz ilçelerinden biri haline getirmek için çalışıyor. Sorunlara daha hızlı müdahale etmek için kurulan Alo Çevre Hattı da büyük ilgi görüyor. Vatandaş ile iletişimi kolaylaştırmayı da hedefleyen Sincan Belediyesi, gönüllü çevreciler ile Sincan’ı tertemiz yapıyor. Vatandaştan gelen talep ve istekler içinde kullanılan Alo Çevre Hattı haftanın 7 günü hizmet sunuyor.

ANINDA MÜDAHALE

444 4 762’yi arayan vatandaşlar 500’ü tuşladıklarında direkt Alo Çevre Hattına bağlanıyor. Gelen istek ve şikayetlere anında müdahale eden temizlik ekipleri gönüllü çevreciler sayesinde ilçeyi pırıl pırıl yapıyor. Haftanın 7 günü sabah 8.00 akşam 19.00 arasında hizmet veren Alo Çevre Hattına en çok inşaat atıklarının alınması ile ilgili talepler geliyor. İnşaat atıklarının alımı Belediye Meclisinin kararlaştırdığı tarife üzerinden ücretlendiriliyor.

“Daha Temiz Bir Sincan” için çalışmalarını hızla sürdüren Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Yaşadığımız yeri güzelleştirmek hepimizin elinde… Bizler bilinçli ve duyarlı olursak çevremiz temiz kalır. O yüzden temizlik konusunda halkımızın bizlere verdiği destek çok önemli… Alo Çevre Hattı ile de halkımızdan gelen taleplere çözüm arıyoruz. Halkımızda bu konuda bizleri yalnız bırakmıyor, duyarlılıkları için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


30° / 17.4°
  • BIST 100

    10676,70%-1,07
  • DOLAR

    32,20% -0,02
  • EURO

    34,93% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2427,19% 0,37
  • Ç. ALTIN

    3910,49% 0,00