SİNCAN?DA ANNELER GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

Sincan?da anneler unutulmaz bir gün yaşadı. Şehrin dört bir yanında düzenlenen programlara katılan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ?cennet kapısı? dediği annelere gül dağıttı.

Belediye Haberleri 11.05.2016 11:49:06 0
 SİNCAN?DA ANNELER GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

Sincan’da anneler unutulmaz bir gün yaşadı. Şehrin dört bir yanında düzenlenen programlara katılan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “cennet kapısı” dediği annelere gül dağıttı.

 

Sincan Belediyesi, Anneler Günü’nü birbirinden özel etkinliklerle kutladı. Lale Konferans Salonu’nda düzenlenen programda yüzlerce anne bir araya geldi. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da bu özel günde anneleri yalnız bırakmadı. Başkan Tuna, “cennet kapısı” dediği annelerin gününü kutlayarak, kendilerine gül hediye etti. “Annelik en yüce duyguların başında gelir” diyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Toplumları erkekler, erkekleri de kadınlar yönetir. Anneler ailenin, aile de toplumun bel kemiğidir. Toplumun huzuru, güvenliği ve saadeti, her şeyden önce aile kurumunun sağlam temeller üzerinde yükselmesine bağlıdır. Cenneti annelerin ayakları altında gören bir inancın mensupları olarak, ülkemizin ve milletimizin huzurlu, mutlu bir geleceğe ulaşabilmesi için annelerimizin kalbini kırmamaya özen göstermeliyiz. Annelerimiz için ne yapsak az… Bizleri bugünlere getiren annelerimize layık olmalıyız. Bu duygularla tüm annelerin, Anneler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

 

Sincan Belediyesinin Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, yazar Senai Demirci de Sincanlılarla buluştu. Lale Konferans Salonu’nda annelerle bir araya gelen Demirci, sohbetiyle unutulmaz bir gün yaşattı. Annelerin incitilmeyecek kadar değerli olduğunu vurgulayan Demirci, “Annelerimizin değerini bilelim, onların gönüllerini hoş tutalım” dedi. Demirci, günümüzde anne olmanın sorumluluğunu, ana kelimesinin anlamlarını ve annenin önemini, Hz. Muhammed’in (s.a.v) hayatından verdiği örneklerle anlattı. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90