SİNCAN?DA ÇOCUKLAR RAMAZAN?IN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞIYOR

Sincanlı minikler, Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Şenliklerinde doyasıya eğleniyor.

26.06.2015 10:52:38 0
SİNCAN?DA ÇOCUKLAR RAMAZAN?IN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞIYOR

Sincanlı minikler, Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Şenliklerinde doyasıya eğleniyor. Her gün bir başka mahalledeki miniğin hayatına konuk olan Sincan Belediyesi Gezici Sahne Ekibi, animasyonlardan yarışmalara, konserlerden tiyatrolara kadar pek çok etkinlikle miniklere ve ailelerine unutulmaz bir Ramazan Ayı yaşatıyor.

Sincan’da şenlik var. Ramazan’da da halkın büyük takdirini toplayan “Mahalle Şenlikleri” tüm hızıyla mahalleri gezmeye devam ediyor. Sincanlıların hoşça vakit geçirebilmeleri için Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen şenlikler, 7’den 70’e herkesten büyük ilgi görüyor. Ramazan boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlenen şenliklerde, kukla gösterilerinden animasyona, yarışmalardan konserlere kadar pek çok faaliyet yapılıyor.

Çocukların büyük bir ilgi ile beklediği mahalle şenliklerinin Ramazan Ayından sonrada devam edeceğini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Eski Ramazanların o sokakları saran tatlı telaşını, koşuşturmacasını vatandaşımıza hatırlatmak için mahalle şenliklerimizi Ramazan boyunca her gün bir mahallede gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Özellikle miniklerimizin büyük ilgi gösterdiği şenliklerimiz Ramazan Ayı sonrasında da belli periyotlarda devam edecek. Tüm vatandaşlarımıza huzurlu ve sağlıklı Ramazanlar diliyor, Ramazan’ı Şerif’in hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.” dedi.

SİNCANLI MİNİKLER ŞEN

Sincan Belediyesi’nin Ramazan Ayı’nın vazgeçilmezi haline gelen Mahalle Şenlikleri, minklerden ve ailelerinden tam not alıyor. Ramazan Ayı boyunca her gün bir başka mahallede Sincanlıların evlerine konuk olan Sincan Belediyesi Gezici Sahne Ekibi, eskinin Ramazanlarını vatandaşın ayağına getirirken mahallelileri de huzura ve gülümsemeye doyuruyor. 8 Ağustos’a kadar devam edecek olan mahalle şenlikleri, Ramazan Ayından sonra da haftanın 3 günü bir başka mahalleyi şenlendirecek.

Şenlikler için Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür eden Derya Türkmen, “Okulumuz bitti, derslerimizin yorgunluğunu bu şenliklerle atıyoruz. Gerçekten çok eğlendim. Özellikle animasyon gösterileri bizi çok güldürdü. Yarışmalar sayesinde de yeni arkadaşlar edindim. Belediyemize bu güzel şenlik için çok teşekkür ederim.” dedi.

Şenliklerin geçen yıl olduğu gibi bu yılda çok güzel geçtiğini belirten Mehmet Yılmaz; “Yarışmalar, kuklalar, palyaçolar ile akşamlarımıza renk geldi. Belediyemize bu güzel şenlik için teşekkür ederim.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00