SİNCAN?DA ŞEHİTLER RAHMETLE ANILDI

Sincan?da terör kınandı, şehitlere dualar edildi. TÜMÖZDER şehitler için Mevlid-i Şerif okuttu.

9.10.2015 19:56:21 0
SİNCAN?DA ŞEHİTLER RAHMETLE ANILDI

Sincan’da terör kınandı, şehitlere dualar edildi. TÜMÖZDER şehitler için Mevlid-i Şerif okuttu. Terör olaylarını lanetleyen ve anaların gözyaşlarının dinmesinin temenni eden engelliler, askere gönderilmek istediklerini de dile getirdi. Vatani göreve her zaman hazır olduklarına dikkat çeken engelsiz gönüller, “birlik ve beraberlik zamanı” dedi.

Sincan’da terör olaylarına kınanmaya devam ediyor. Kentin pek çok yerinde terör olaylarını lanetleyen Sincanlılar, bu kez TÜMÖZDER’in Mevlidi Şerifinde bir araya geldi. Sincan Kültür Evinde okutulan Mevlidi Şerife AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, engeliler ve vatandaş katıldı.

Engelsiz yürekler adına konudan Tüm Özürlüler ve Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Bakici; “Son günlerde artan terör olayları bizi derinden yaralıyor. Ülkemizin pek çok noktasına düşen ateşleri yüreğimizde hissediyoruz. Allah’tan şehitlerimize rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyoruz. Buradan Sayın Milletvekilimiz aracılığı ile bir çağrıda bulunuyoruz. Engelliler de askere gitsin. Bizimde yapabileceğimiz işler var. Geri hizmette bizde elimizden geleni yaparız.” dedi.

Vatan için şehit olan tüm kahramanlar için Allah’tan rahmet dileyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Terörizmin ve teröristlerin hedefi ise kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir. Terörün amacı, bizleri bölmek ve kutuplaştırmaktır. Sincan olarak biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Şiddete ve teröre karşı toplumun tüm kesimlerinin göstereceği sağduyu ve hassasiyet Türkiye'nin en büyük gücüdür. Şimdi toplum olarak kenetlenme, birlik olma ve sağduyulu davranma zamanıdır. Burada da engelli kardeşlerimiz çok anlamlı bir programa imza attılar. En önemli engel insanın yüreğindeki engeldir.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


31.9° / 20.1°
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21