SİNCAN GÜREŞTE DE İDDİALI

Serbest Stil Güreş Yıldızlar Grup Müsabakalarına Sincan Belediyespor Güreş Takımı damga vurdu. Güreşçiler Fevzi Uyumaz ile Kerim Fırat elde ettikleri derecelerle Sincan?ın gururu oldu.

Belediye Haberleri 8.04.2016 14:05:36 0
SİNCAN GÜREŞTE DE İDDİALI

Serbest Stil Güreş Yıldızlar Grup Müsabakalarına Sincan Belediyespor Güreş Takımı damga vurdu. Güreşçiler Fevzi Uyumaz ile Kerim Fırat elde ettikleri derecelerle Sincan’ın gururu oldu. Genç güreşçiler şimdi de Türkiye şampiyonasında Sincan’ı temsil edecek.

Sincan Belediyespor birbirinden önemli başarılara adını yazdırmaya devam ediyor. Futbolda olduğu gibi güreş dalında da Sincan’ı en iyi şekilde temsil eden Sincan Belediyespor, Serbest Stil Güreş Yıldızlar Grup Müsabakalarından birincilik ve üçüncülük getirdi. Sırtı yere gelmeyen güreşçiler, Türkiye Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonasındaki başarısının ardından Serbest Stil Güreş Yıldızlar Grup Müsabakalarından aldığı dereceyle de yüzleri güldürdü. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen ve 233 güreşçinin katıldığı müsabakalarda, Fevzi Uyumaz 76 kiloda birinci, Kerim Fırat ise 85 kiloda üçüncü olarak Sincan’ın gururu oldu.

Genç sporcuları müsabakalara hazırlayan Antrenör Harun Karataş, “Tüm gücümüzle, katıldığım her müsabakada Sincan Belediyemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. İnşallah her zaman böyle başarılı sonuçlara imza atacağız. Sincan Belediyespor Kulüp Başkanımız Ferhat Öksüz ve bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyerek her zaman yanımızda olan Sincan Belediye Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da, “Sincan Belediyespor’un başarılı işlere imza atması bizleri onurlandırdı. Daha çok başarılara adımızı yazdıracağımıza inanıyorum. Güreş takımımızı aldıkları başarıdan dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00