SİNCAN RAMAZAN BAYRAMI?NA HAZIR

Sincan, Ramazan Bayramı?nda da bambaşka? Sincan Belediyesi, vatandaşın mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesi için her alanda çalışmalarını sürdürüyor.

14.07.2015 09:54:57 0
SİNCAN RAMAZAN BAYRAMI?NA HAZIR

Sincan, Ramazan Bayramı’nda da bambaşka… Sincan Belediyesi, vatandaşın mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesi için her alanda çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri vatandaşların güzel bir bayram geçirmeleri için her zaman olduğu gibi Ramazan Bayramı süresince de görevinin başında olacak. 

Sincan, Ramazan Bayramı için hazır… Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala ilçeyi bayram telaşı çok sardı. Bayramın tatlı koşturmacası içerisinde alışveriş yapan vatandaşlar, Belediye ekipleri sayesinde güvenli ve rahat alışverişin tadını çıkarıyor. Ana amacı her zaman Sincanlının mutluluğu olan Sincan Belediyesi, bayramda da huzurlu ve mutlu bir ortam oluşturmanın çabası içinde çalışmalarını yürütüyor. 
BAYRAM NAMAZI İÇİN CAMİLER HAZIR
Bayramın ilçede huzur içinde geçmesi için Sincan Belediyesi temizlik ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Cadde ve sokakların temizliklerini rutin bir şekilde devam eden ekipler, Bayram namazı içinde camilerin temizliklerine başladı. Camileri belli aralıklarla temizleyen ekipler, Bayram namazı öncesinde de ilçedeki tüm camilerin temizlenmesi için çalışmalarına devam ediyor. 
24 SAAT DENETİM
Daha temiz bir Sincan için çalışmalar sürdüren Sincan Belediyesi, bir yanda da esnaf denetimlerini yapmaya devam ediyor. Ana amacı her zaman Sincanlı’nın mutluluğu olan Belediye, bayramda da huzurlu ve mutlu bir ortam oluşturmanın çabası içinde çalışmalarını yürütüyor. Bayram koşuşturması içerisinde çevrede alış verişlerden kaynaklı oluşacak her türlü görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi amaçlayan Sincan Belediyesi Zabıta Ekipleri, 7 gün 24 saat boyunca denetimlerini sürdürecek. Kaldırımlara levha vb. koyan esnaflara gerekli uyarıları yapan ekipler, vatandaşın sağlığını tehlikeye atacak her türlü uygulamanın da önüne geçmek için çalışmalarını Ramazan Bayramı boyunca da artırarak devam ettirecek.
Tüm vatandaşın Ramazan Bayramını kutlayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Tüm vatandaşlarımızın bayramı en güzel biçimde geçirmesi için çalışıyoruz. Bu amaçla Belediye ekiplerimiz çeşitli tedbirler ve düzenlemelerle bayrama yakışır bir Sincan için gece gündüz mesai başında hizmetlerini sürdürüyor. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutlar, hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88