SİNCAN ZABITASI, ÇEVRE KİRLİLİĞİNE GEÇİT VERMİYOR

Sincan Zabıtası çöp evler temizlik operasyonu yaptı. Vatandaştan gelen yoğun şikayetleri değerlendiren ekipler, evlerinin çevresine atık malzeme toplayan vatandaşların bahçelerini temizledi. Etrafa pis koku yayan vatandaşa rahatsızlık veren evlerden 3 kam

12.05.2015 12:01:30 0
SİNCAN ZABITASI, ÇEVRE KİRLİLİĞİNE GEÇİT VERMİYOR

Sincan Zabıtası çöp evler temizlik operasyonu yaptı. Vatandaştan gelen yoğun şikayetleri değerlendiren ekipler, evlerinin çevresine atık malzeme toplayan vatandaşların bahçelerini temizledi. Etrafa pis koku yayan vatandaşa rahatsızlık veren evlerden 3 kamyon çöp çıkarıldı.

Sincan Belediyesi, çöp ev operasyonu yaptı. Ulubatlı Hasan Mahallesindeki evlerinin bahçelerine kağıt ve hurda malzeme toplayan yerleri tespit eden ekipler, şikayetler üzerine duruma müdahale etti. Vatandaşa rahatsızlık veren evlerin temizliğini yapan Sincan Belediyesi Temizlik Ekipleri, 3 kamyon atık malzeme topladı. Yapılan temizlik operasyonunda, çöplerden toplanan hurda ve geri dönüşüm malzemeleri nedeniyle çöplüğe dönüşmüş evlerin çevresi temizlendi. Tespit edilen noktalarda adeta bir atık yığını ile karşılaşan Sincan Zabıtası, vatandaşa uyarılarda bulundu. 7 gün 24 saat hizmet verdiklerini belirten Sincan Zabıtası, “Herhangi biri olumsuzlukla karşılaşan vatandaşlarımız bize 444 4 762 numaralı telefondan ulaşabilir.” dedi.

Kötü kokudan dolayı camları açamadıklarını söyleyen vatandaşlar ise sokaklardan toplanan atıkların çevreye büyük bir koku yaydığını söyledi. Haşeratın da bundan dolayı arttığını belirten vatandaşlar, Sincan Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek artık rahat bir nefes alacaklarını söyledi.

Ulubatlı Hasan Mahallesi sakinlerinin şikayetleri üzerine harekete geçtiklerini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Bazı vatandaşlarımız evlerinin etrafına metal, cam, kağıt gibi hurda malzemeleri toplayarak etraftaki vatandaşlarıma rahatsızlık vermeye başlamış. Vatandaşımızın dilekçeleri üzerine bu noktaları belirleyerek Zabıta ve Temizlik Ekiplerimiz bu noktaların temizliğini yaptı. Vatandaşlarımıza da gerekli uyarılar yapıldı. Denetimlerimiz devam edecek.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00