SİNCAN BELEDİYESİNDEN HÜKÜMLÜ ÇOCUKLARA İFTAR

Sincan Belediyesi, Sincan F Tipi Cezaevi Kampüsü içinde yer alan Ankara Çocuk Eğitimevi'ndeki çocuk hükümlülere iftar yemeği verdi.

Belediye Haberleri 2.08.2013 12:48:13 0
SİNCAN BELEDİYESİNDEN HÜKÜMLÜ ÇOCUKLARA İFTAR

Sincan Belediyesi, Sincan F Tipi Cezaevi Kampüsü içinde yer alan Ankara Çocuk Eğitimevi’ndeki çocuk hükümlülere iftar yemeği verdi. Güngörmüşler Konağında verilen iftar yemeğinde güngörmüşler ve çocuk hükümlülerde bir araya gelme fırsatı yakaladı. İftar yemeği öncesinde Tevdih-i İlahi gurubunun seslendirdiği birbirinden güzel tasavvufi eserleri dinleyen çocuk hükümlüler, iftar yemeğinden oldukça mutlu ayrıldı.

Güngörmüş Konağı’ndaki iftar programlarına devam eden Sincan Belediyesi, bu kez de güngörmüşler ve hükümlü çocukları iftar sofrasında bir araya getirdi. Hükümlü çocukların topluma kazandırılması için önemli çalışmalara imza atan Belediye, çocukların her fırsatta yanında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 6.sı düzenlenen Uluslararası Folklorik Halk Dansları Festivali’nde çocuklarla bir araya gelerek onların hoşça vakit geçirmesi için tiyatro ve semah gösterisi yapan Sincan Belediyesi, bu kez de hükümlü çocuklara iftar yemeği verdi. Hükümlü çocukların oldukça mutlu olduğu gözlenen iftar programı öncesinde, Tevdih-i İlahi grubu sahne aldı. Birbirinden güzel tasavvufi eserleri seslendiren grup, hükümlü çocukların kulaklarının pasını sildi. İki neslin buluştuğu iftar yemeğinden oldukça memnun ayrılan çocuklar Sincan Belediyesine çok teşekkür etti.

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA/SİNCAN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04