SİNCANDA YENİ PAZAR YERİ KURBAN KESİLEREK HİZMETE GİRDİ

Sincan Belediyesi pazar yerlerini vatandaşın ayağına getirmeye devam ediyor. Ücretsiz pazar servisleri ile pazarları vatandaşın ayağına getiren Sincan Belediyesi, Pınarbaşı Mahallesine yeni bir pazar yeri açtı. Vatandaşın ve esnafın dualarıyla açılan paza

19.05.2015 13:53:44 0
SİNCANDA YENİ PAZAR YERİ KURBAN KESİLEREK  HİZMETE GİRDİ

Sincan Belediyesi pazar yerlerini vatandaşın ayağına getirmeye devam ediyor. Ücretsiz pazar servisleri ile pazarları vatandaşın ayağına getiren Sincan Belediyesi, Pınarbaşı Mahallesine yeni bir pazar yeri açtı. Vatandaşın ve esnafın dualarıyla açılan pazar için esnaf bir de kurban kesti.

Sincan yepyeni bir pazar yerine daha kavuştu. Pınarbaşı Mahallesi Yaşar Kemal Sokak ve Palamut Sokak kesişiminde kurulan pazar yeri dualarla açıldı. Pazar esnafı hayırlı kazançlar getirmesi için açılışta bir de kurban kesti. Pazar günleri kurulacak olan pazar hem esnafın hem de vatandaşın yüzünü güldürdü. Pazar servisleri ile pazara ulaşımı da kolaylaştıran Belediye, yeni ve modern pazar yerleri ile vatandaşın takdirini topluyor.

Pazarın hayırlı olmasını temenni eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “İmar planında Pazar yeri olarak belirlenen alanları Pazar yeri olarak hazırlayıp vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Pınarbaşı Mahallemizin sakinlerine ve esnafımıza yeni pazarımız hayırlı olsun. Esnafımıza hayırlı kazançlar diliyorum.” dedi.

Mahallenin en büyük talebi olan pazarın açılmasına mutlu olduklarını ifade eden Pınarbaşı Muhtarı Salih Keklik; Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür etti. Başkan Tuna’ya ulaştırdıkları isteklerin en kısa sürede yerine getirildiğine vurgu yapan Keklik, Sincan’ın Mustafa Tuna ile birlikte her geçen gün daha da güzelleştiğini söyledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00