ŞIRNAK VALİSİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, HABUR SINIR KAPISINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, modernizasyon çalışmaları tamamlanan Habur Sınır Kapısı Gümrük Sahasında İncelemelerde bulundu,

Güneydoğu Bölge Haberleri 3.12.2021 11:53:00 0
ŞIRNAK VALİSİ   ALİ HAMZA PEHLİVAN, HABUR SINIR KAPISINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Şırnak Valisi  Ali Hamza Pehlivan, modernizasyon çalışmaları tamamlanan Habur Sınır Kapısı Gümrük Sahasında İncelemelerde bulundu, 

 

 Vali Ali Hamza Pehlivan, modernizasyon çalışmaları tamamlanan Habur Sınır Kapısı Gümrük Sahasında İncelemelerde bulundu, Mülki İdare Amirliği ve İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti,ihracata yönelik günlük 2000’in üzerinde tır çıkışının gerçekleştiği kapı ve gümrük alanında yerine getirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Vali Pehlivan, Habur Sınır Gümrük Sahasında, tahsis edilen yolcu aracını test etti. Yapımı tamamlanan ve hizmete açılan yolcu tünelini gezerek incelemelerde bulundu, bilgiler aldı,çeşitli talimatlar verdi, personele çalışmalarında başarılar diledi. Vali Pehlivan, daha sonra Silopi Kaymakamı/Habur Mülki İdare Amiri Can Kazım Kuruca, İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Alp Giray ve diğer yetkililerle bit toplantı gerçekleştirerek Habur Sınır Kapısının genel durumu, gümrük ve dış ticaret iş ve işlemleriyle ilgili bilgiler aldı, değerlendirmelerde bulundu.

 

Ziyarette Vali Pehlivan’a; Kaymakam Kuruca, Başverimli Belde Belediye Başkanı Medeni Tatar, Çalışkan Belde Belediye Başkanı Nadir Tosun, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Rana Tellioğlu İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Alp Giray ve birim müdürleri eşlik etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞIRNAK

HABER;MEHMET GÖKBALIK


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,50% -0,11
  • EURO

    34,92% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2434,89% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04