SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU 1 YILINI ??CUMHUR ŞÖLENİ??İLE KUTLADI

Sivil Toplum Kuruşları Platformu 1.Kuruluş yıl dönümünü `` CUMHUR ŞÖLENİ`` ile taçlandırarak ,Ankara`da gündem yarattı.

10.03.2019 21:10:33 0
 SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU 1 YILINI ??CUMHUR ŞÖLENİ??İLE KUTLADI

 Sivil  Toplum  Kuruşları  Platformu 1.Kuruluş yıl dönümünü  '' CUMHUR ŞÖLENİ'' ile taçlandırarak ,Ankara'da gündem yarattı.

 

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Ankara Atataürk Spor ve Sergi Sarayında düzenlediği ve yaklaşık 2000 kişinin davetli olarak katıldığı ''CUMHUR ŞÖLENİ'' saat 14.30'da Şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve   İstklal Marşının okunması ile start aldı.

''Cumhur Şölenİ''Ankara Sanat Kulubü üyelerinden oluşan Seğmenlerin Ankara Oyun havaları ve ardından oynanan hareketli yöresel oyunlarla devam etti.

 

Ankara Sanat Külübü elemanlarının sahneyi terk etmesinin ardından sahneye davet edilen Ankaralı Yerel Sanatçı Hasibe Temiz söylediği Türkülerle Ankara Atatürk Spor ve Sergi salonundaki konukları adeta coşturdu.

 

Daha sonra konuşmasını yapmak üzere davet edilen Sivil Toplum Kuruluşları Derneği Genel Başkanı .Semih Kıbrıs yaptığı konuşmasında emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ederek,Ülkemizde STK'larının çok önemli görevler ifa ettiğini belirtti.

 

 

Daha sonra konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Başkanı Habib Şeker 1 Yıl önce yola çıktıklarını belirterek 1 yıl gibi kısa sürede önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyerek, yapılan işler ve gerçekleştirilen çalışmalarının çok önemli işler  olduğunu belirten genel başkan Şeker, bu başarının ekip başarısı olduğuna dikkat çekti.,Habib Şeker,Sivil Toplum KuruluşlarıPlatformu olarak Profosyonel ekipler oluşturularak Kadın Kolları,Gençlik kolları,ve Yüksek İştişare Kurulunun oluşturularak bu ekipler sayesinde  başarılar yakalandığını ve 7 bölge 81 ilden bu davaya gönül vermiş TÜRKİYE SEVDALILARI olarak  başarılan işlerin bu ekip ile başarıldığını belirterek,Türkiye'nin bir çok kentinden gelen Palatform Üyelerini sahneye davet ederek,yakalanan başarıda büyük pay sahibi olan Platform yönetim  kurulu üyelernii,yüksek iştişare kurulu  üyeleri ve platform üyelerini  sahneye davet ederek,Teşekkür Belgesi  sunuldu.

 

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu  Genel Başkanı Habib Şeker daha sonra sahneye Davet Ettiği Yüksek İştişare Kurulu Başkanı olan 21.dönem Van Milletvekili Mehmet Zeki Çelik ise yaptığı konuşmasında STK'larının önemine dikkat çekerek 31 Mart seçimlerinin yaklaştığını , Belediye Seçimlerinde vatandaşların  ,Liyakat,Tecrübe  ve sadakat sahibi adaylara oy vermesi gerektiğini hatırlattı.

 

Yapılan konuşmaların ardından ise sahneye çağrılan Palatform üyeleri Toplu Resim çekilmesinin ardından program sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00