SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU 1.YILINI``CUMHUR ŞÖLENİ``İLE KUTLAYACAK

Habib Şeker`in Genel Başkanlığını yaptığı ve 360 STK`nın yer aldığı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Ankara Atatürk Spor salonunda 10 Mart Tarihinde düzenleyeceği ``Cumhur Şöleni``ile 1.kuruluş yıl dönümünü dev bir şölen ile kutlayacak.

28.02.2019 23:10:49 0
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU 1.YILINI``CUMHUR ŞÖLENİ``İLE KUTLAYACAK


Habib Şeker'in Genel Başkanlığını yaptığı ve 360 STK'nın yer aldığı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Ankara Atatürk Spor salonunda  10 Mart Tarihinde düzenleyeceği ''Cumhur Şöleni''ile 1.kuruluş yıl dönümünü dev bir şölen ile kutlayacak.

 

Ankara Atatürk  Spor salonunda 10 Mart 2019 pazar günü saat 14.00'te başlayacak ''Cumhur Şöleni'ne Nur Ertürk,Ömer Danış,Hamiyet,Kader,Küçük İbo,Gaye Aksu ve Barış Bahtiyar gibi sanatçılar konser verecek.Konsere vatandaşlar ücretsiz olarak katılabailecek.

 

Sivil Toplum Kuryluşları Platformu,1 yıl önce Ankara başta olmak üzere daha sonra ise Ülkemizin tamamını kapsayacak şekilde, Ekonomik ve kültürel kalkınmaya katkı sağlamak gibi önemli problemlerin tespiti, çözümü ve çözüm önerileriyle ilgili çalışmalarda bulunmak üzere kuruldu.Kısa sürede önemli katılımlarla ve çalışmalarıyla 360 STK'nın katılım sağladığı platform önemli çalışmalara da imza attı.

 

Kuruluşunun 1.Yılını kutlayacak olan Sivil Toplum kuruluşları Platformu Genel Başkanı Habib Şeker çok kısa  sürede önemli mesafe kat ettiklerini belirterek, ''Platformumuz devletinin yanında Tek Bayrak,Tek vatan,Tek Devlet, Tek Millet sevdalısı, insana hizmet etme sevdası ile bir araya gelen dernek vakıf ve federasyonlardan oluşmaktadır. Bu oluşumun gerçekleşmesi ile birlikte etkinliklerimize devam etmekteyiz.Platformumuz bünyesinde Yüksek İştişare Kurulu oluşturularak,Ülkemizin Önemli İş Adamları,Bilim Adamları ve Bürokratalarının devlet deneyimleri ve Bilgi birikimlerinden yararlanılarak  Ekonomik ve kültürel kalkınmaya katkı sağlamak gibi önemli problemlerin tespiti, çözümü ve çözüm önerileriyle ilgili istişareler yapılacağını  belirterek,Platformda bulunan derneklerin proje takip ve uygulanması konusunda çözüm öneri ve raporların ve değerlendirilmesini yüksek istişare kurulu üyelerinin yapacağını söyledi. 

 

Başkan Şeker,;''Bir yıl önce çıkmış  olduğumuz bu kutlu yolda Devletimizin her zaman yanında,Ülke sevdası ve insana hizmet etmek duygusu ile bir araya gelen değerli başkanlarımız ile  SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMUMU'ZUN  1.Kuruluş yıl dönümümüzü '' CUMHUR ŞÖLENİ'' ile taçlandırarak ,sizlerle birlikte bu kutlu yolu daha azimli kararlı ve teşkilatlı olarak yürümek istiyoruz. 7 bölge  81 ilden bu davaya gönül vermiş TÜRKİYE SEVDALILARI  sizleri 10 Mart 2019 saat 14.00 ' te ANKARA Atatürk Spor salonundaki büyük buluşmamıza davet ediyoruz''Açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

 


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88