SİYASET AKADEMİSİ MARDİN?DE BAŞLIYOR

AK Parti Genel Merkez AR-GE Birim Başkanlığı Tarafından düzenlenen ?Siyaset Akademide Başlar? temalı siyaset akademisi sertifikalı eğitim programı Mardin?de başlıyor.

Mardin 7.01.2020 16:50:16 0
SİYASET AKADEMİSİ MARDİN?DE BAŞLIYOR

AK Parti Genel Merkez AR-GE Birim Başkanlığı Tarafından düzenlenen ‘Siyaset Akademide Başlar’ temalı siyaset akademisi sertifikalı eğitim programı Mardin’de başlıyor.

 

Temelinin Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dayandığı siyaset akademisi programlarının bir yenisinin daha gerçekleştiriliyor olmasını Mardin adına büyük bir şans olarak nitelendiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “8 hafta boyunca devam edecek olan Siyaset Akademisi programlarına konularında uzman birçok değerli hocamız katılacak. Kendileri bizlere ve tüm katılımcılara siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak, katılımcıların tarih, siyasal tarih, ekonomi, dış politika, sanat, kültür ve kişisel gelişim alanlarında eğitim ve seçmenlerin partimizle bağını kuvvetlendirmeye yönelik önemli dersler sunacaklar”.

 

Ak Parti Mardin İl Başkanı Kılıç, “AK Parti ülkemizin ve milletimizin kalkınmasına, bilinçlenmesine yönelik önemli hamleleri hayata geçirdi. Siyaset Akademisi programları da bu bilincin oluşmasında büyük rol oynamaktadır. İnşallah eğitim boyunca alacağımız bilgilerle ufkumuzun ve bakış açımızın değiştiğini fark edeceğiz. Siyasi yaşamımızda oluşan ve oluşabilecek birçok soru işaretinin cevabını bu programlarda rahatlıkla bulabileceğiz. Ayrıca katılımcıların program boyunca bir araya gelmeleri yeni dostlukları da meydana getirecektir. Bu vesileyle büyük önem verdiğimiz Siyaset Akademisi programına herkesi davet ediyorum”.  

 

13-17 Ocak tarihleri arasında kayıtların başlayacağını dile getiren AK Parti Mardin İl AR-GE Birim Başkanı Yaser Akdağ, "Siyaset Akademide Başlar temalı siyaset Akademisi programlarına siyaset akademisi.akparti.org.tr üzerinden yada AK Parti Mardin İl Başkanlığı’na müracaat ederek kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. Programlara herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin18 yaşını doldurmuş her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı katılabilir. Buradaki amacımız akademiye katılan her kişiye hem siyasal hem de kültürel donanım kazandırmak, bu sayede siyasi hassasiyetleri olan sorumluluk sahibi vatandaşlar kılabilmektir”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00