SİYASETİN ESTETİĞİ``YAŞAM DERGİSİ``

Yaşam Dergisi ?nin ??Yaşam Tadında Aylık Buluşmalar?? adlı toplantısı bu ay 1 Mart Salı Akşamı 19.30-21.00 saatleri arasında Mektebim Beylikdüzü Koleji Kültür Salonu?nda gerçekleşti,Gecenin konuğu Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU idi.

Kültür ve Sanat 3.03.2016 21:46:46 0
SİYASETİN ESTETİĞİ``YAŞAM DERGİSİ``

Yaşam Dergisi ‘nin ‘’Yaşam Tadında Aylık Buluşmalar’’ adlı toplantısı bu ay 1 Mart Salı Akşamı 19.30-21.00 saatleri arasında Mektebim Beylikdüzü Koleji Kültür Salonu’nda gerçekleşti,Gecenin konuğu Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU idi.
Konuklar önce kokteyl salonunda nefis ikramlar eşliğinde kahvelerini yudumlarken başkanın salona girmesiyle toplantı salonuna geçildi ,müzik dinletisi akabinde sahne alan Yaşam Dergisi imtiyaz sahibi Leyla PEKER dergi ve toplantıları hakkında kısa bir sunum yaptılar.
Başkan Ekrem İMAMOĞLU’nun yaşam hikayesi film halinde konuklara izletildi,film otobiyografik bir romanın beyaz perdeye yansıması gibiydi,filmin baş kahramanı ve diğer aile bireylerinin de salonda bulunması, biz konuklara adeta bir gala muhteşemliği yaşattı..
İzlediğimiz bu güzel yaşam hikayesinde gerçek kişilerin fotoğrafları yanısıra, Başkan’ın Trabzonlu olması sebebiyle Karadeniz’in görkemli tabiat manzaralarına ait resimler;
Beylikdüzü Belediyesi' Belediye Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü,( ünlü fotoğraf sanatçısı, ressam, yazar, müzik adamı )Erhan BAYLADI’nın eserlerinden seçilerek , sanat ve siyaset birlikteliğinde ki estetik gözler önüne serilmişti .
https://www.facebook.com/e.bayladi?fref=ts

Film bittiğinde Leyla PEKER Belediye Başkanı’nı sahneye davet ettiler. Sahnede uzun süre ayakta konuklara hitabeden, yaşamında ki Çocukluk ,gençlik ve evlilik sürecinden, başkanlık konumuna kadar önemli bulduğu anılarını samimi bir şekilde konuklara anlatan İstanbul- Beylikdüzü İlçesi Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU :
‘’-Köy çocuğuyum, köy çocuğu olmanın vermiş olduğu bütün değerli ve güzel anları yaşadım. Bir daha dünyaya gelsem yine köyde, yine köy çocuğu olarak dünyaya gelmek isterim. Kocaman bir ailede yetiştim ve şimdi yine kocaman ailemle hayata devam ediyorum. Yaşam Dergisince düzenlenen Yaşam Tadında Aylık Buluşmalara konuk oldum. Sevgili Leyla Peker'e ve bizi ağırlayan Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko'ya teşekkür ediyorum.’’
Diyerek sözlerini bitirirken salonda duygulu anlar yaşandı.
https://www.facebook.com/imamogluekrem1
Yaşam Dergisi beğenerek okuduğum bir dergi, imtiyaz sahibi Leyla PEKER Hanımefendinin konuğu olarak katıldığım dostluk gecesinde; pozitif enerji yüklenerek ,yeni dostluklar edinerek döndüğümü ve bir daha ki toplantıyı heyecanla beklediğimi belirtir, Yaşam Dergisi’ne tertipledikleri bu güzel toplantı sebebiyle, Artuklu haber Ajansı ve kendi adıma teşekkür ederim.

Artuklu Haber Ajansı Hülya ASLAN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00