ŞOFÖRLERDEN BAŞKAN TUNA?YA TAM DESTEK

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan Kültürevi?nde şoförlerle buluştu. Şoförlerin sıkıntılarını dinleyen Başkan Tuna, göreve geldiği günden bu yana yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

26.05.2015 10:53:15 0
ŞOFÖRLERDEN BAŞKAN TUNA?YA TAM DESTEK

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan Kültürevi’nde şoförlerle buluştu. Şoförlerin sıkıntılarını dinleyen Başkan Tuna, göreve geldiği günden bu yana yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. Şoförler Odası Başkanı Mehmet Gündüz, Belediye hizmetlerinden çok memnun olduklarını ifade etti.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, istişare toplantılarına devam ediyor. Sivil toplum kuruluşları, hemşeri dernekleri ve muhtarlarla diyalog halinde çalışmalarını yürüten Başkan Tuna bu kez de Sincan’daki şoförlerle bir araya geldi. Başkan Tuna, hem şoförlerin istek ve taleplerini dinledi hem de belediye çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

PARKLARA KAMERA
Hizmetler hakkında önemli bilgiler veren Başkan Tuna, parklara konulan kameralara vurgu yaptı. Parklara konulan kameralar sayesinde ebeveynlerin içlerinin rahatladığını söyleyen Tuna, kameraların Belediye’de kurulan bir birim tarafından da izlendiğini ve bir olumsuzluk halinde Emniyet güçleriyle irtibata geçildiğini ifade etti.
BİRLİKTE YÖNETİM

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, e-belediyecilik uygulamasının faydalarını anlattı. Vatandaşın Belediyeye gelmeden evinden de işlerini halledebileceğini ifade etti.

İlçe halkı ile el ele yönetim anlayışını benimsediklerini söyleyen Başkan Tuna; “500 bin kişi el ele vererek bir sinerji oluşturmalı ve bu sinerji ile çalışmalıyız. Herkesin yapabileceği bir şey mutlaka var. Bütün kişi ve kurumlar el ele vererek ilçemizi daha güzel yarınlara taşıyacağız.” dedi.

El ele vermenin ilçeye artı değer kattığını söyleyen Başkan Tuna, dolmuş ve taksici esnafıyla istişare edilip dolmuş depolama alanının tren istasyonu bölgesinden kaldırıldığını ifade etti. Hem esnafımız hem de Şoförler Odası Başkanımız Mehmet Gündüz, bu konuda belediyemizle kol kola girince Sincanımız güzel bir hizmete kavuştu. Kötü bir görünümde olan alan şimdi Sincanımızın en güzel parklarından biri... Bu vesileyle tekrar Sincan Şoförler Odası Başkanı Mehmet Gündüz’e desteği için teşekkür ederim.” dedi.

Program da konuşan Sincan Şoförler Odası Başkanı Mehmet Gündüz de “Sincan Belediye Başkan Mustafa Tuna gerek biz şoför esnafımız gerekse ilçe halkımız için büyük projelere imza attı. Kısa sürede ilçenin çehresini değiştirdi. Bizlerde sonuna kadar Başkan Tuna’nın arkasında ve destekçisiyiz.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90