SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ;``KIZIMI SİZE EMANET EDİYORUM``

1 Kasım Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti Mardin 2.sıra adayı iken çekilerek yerini Kızı Ceyda Bölünmez Çankırı`ya bırakan Mardin`in efsane iş adamı Süleyman Bölünmez,Mardinli hmeşerilerine seslenerek,Kızımı Önce Allah`a sonra size emanet ediyorum`

Gündem 23.09.2015 20:02:35 0
SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ;``KIZIMI SİZE EMANET EDİYORUM``

1 Kasım Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti Mardin 2.sıra adayı iken çekilerek yerini Kızı Ceyda Bölünmez Çankırı'ya bırakan Mardin'in efsane iş adamı Süleyman Bölünmez,Mardinli hemşerilerine seslenerek,Kızımı Önce Allah'a sonra size emanet ediyorum''Dedi.

Aday tanıtım Toplantısı sonrası Mardin'e Gelerek Ak Parti Mardin İl Başkanlığında il Teşkilatına Tanıtımı yapılan Mardin Milletvekili aday tanıtım Toplantısında bir konuşma yapan İş Adamı Süleyman Bölünmez,Adaylıktan çekilmesinin çok önemli olmadığını,Kızı Ceyda Bölünmez Çankırı'nın aday gösterildiğini belirterek,Kızımı önce Allah sonra da sizlere emanet ediyorum.''Dedi.

Süleyman Bölünmez, Mardin’e yaptığım hizmetler ortadadır. Benim yaptıklarım Mardin için yapacaklarımın teminatıdır.”dedi


Bugüne kadar Mardin için her türlü maddi manevi fedakârlığı yaptığını belirten iş adamı Süleyman Bölünmez, Mardin halkının hizmetkârı olduğunu söyledi. Bölünmez” Mardin'de doğmuş, Mardin'in öz evladı olan bir işadamı olarak 2002 seçimleri müracaatının son gününde ve sadece bir gün düşünerek siyasete atılma kararı aldığını belirten Bölünmez, "O günden bu güne kadar geçen süreçte Mardinliler beni bağırlarına bastı. Ben de kendimi Mardinlilerin hizmetine adadım. Bu geçen süreçte özellikle de gençlerimize yatırımlar yaptım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerimi kaldığım yerden sürdüreceğim. Mardin'e, Nusaybin'e, Midyat'a Kızıltepe'ye ve aklınıza gelebilecek her beldeme, her hemşehrime hizmetimi ayrım yapmadan sürdürdüm, sürdürmeye de devam edeceğim. Bin 200 öğrenciye halen burs vermeyi sürdüren bir kardeşiniz olarak, Mardin'e iki fakülte kazandırdım. Her ilçeye bir lise sözü verdim. Gerekirse eğitim için servetimi Mardinliler için harcarım. Gençlerimiz, kendi memleketinde eğitimlerini sürdürsün istiyorum. Artuklu Üniversitesi bünyesinde Kızıltepe'ye kurulacak ilk fakülteyi yalnız başıma ve sadece 6 aylık süre içerisinde tamamlayacağımın sözünü verdim. " dedi.
Her İlçeye Okul
Mardin'deki eğitim düzeyini artırmak için ve geleceğin mimarları gençlere daha kaliteli eğitim alanları oluşturmak için Mardin'de 9 ilçeye okul yaptırmak için söz verdiğini hatırlatan İş adamı Süleyman Bölünmez, "Şimdi bu sözü yerine getirmek için kolları sıvadım. Önce Mardin Artuklu Üniversitesi için iki fakültenin inşaatını bitirmektir. Yenişehir semtinde annemin adına 28 derslikli okulun inşaatı bitmek üzeredir. Şimdi sıra her ilçeye bir okul yaptırmak için çalışma yapacağız. İhtiyaç dâhilinde lise veya ilköğretim okulu yaptıracağız. Benim hedefim aslında Mardin'e kendi adıma bir üniversite açmaktır. İnşallah bu hedefimi de gerçekleştiririm. Kendimi eğitime adadım. Eğitim bir toplumun refahı ve aydınlatıcı yoludur. Biz de bu yolda yürümek için temel atmaya çalışıyoruz. Kendim okumadım ama eğitim için gerekirse bütün servetimi gözümü kırpmadan harcarım. Benim bir tek hayalim vardır. Oda Türkiye'de ismimi yaşatacak Süleyman Bölünmez Eğitim Vakfı'nı kurmaktır. Ayrıca Mardin'e bir engelliler okulu ve Mardin Spor'a kalıcı bir tesis kazandırmak için çalışıyorum. Allah bu güzel duyguları herkese nasip etsin.Kızım Ceyda Bölünmez Çankırı Seçildiği takdirde yaptıklarımın hizmetlerin daha fazlasını yapacağım. Benim Mardin halkına vefa borcum vardır.


SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ’İN BUGÜNE KADAR MARDİN’DE YAPTIĞI HİZMETLER
Mardin sokaklarının betonu yapıldı.
Elektrik kablolarının yer altından döşenmesi.
Su depolarının yapımı.
Mezarlıkların etrafının betonla çevrilmesi.
Merkezi ezan sisteminin kurulması.
Okulllara, muhtar ,muhtelif kurum ve kuruluşlara bilgisayar,yazıcı ,monitör ve projeksiyon cihazlarının alınıp kurulması.
Özürlü kardeşlerime sakat arabası temini.
Köy ve ilçelere taziye evleri yapılması.
İl ve ilçelere cami onarımları ve halı döşemeleri.
İl ve muhtelif ilçelere ambulans, çöp arabaları, itfaiye araçları alındı.
Binlerce kardeşimizin Ankara ve Mardin’de tedavileri yapıldı.
Çok sayıda öğrenciye burs verildi.
Eski devlet hastanesinin acil servisi yapıldı.
Mardin’e iki üniversite binası yapıldı.
Mardin İlköğretim Okulu yapıldı.
Nusaybin ‘e Süleyman Bölünmez Lisesi yapıldı.
Midyat’a sağlık ocağı yapıldı.
Mardinspor sponsorluğu ve maddi yardımlar.
Hava Radar komutanlığına Türk Bayrağı ve direğinin yapımı.
Melik Mahmut Cami’nin komple onarımı.
Şar Mahallesinin merdivenlerinin yenilenmesi.
Bilge Köyü mezarlığının yapımı
Savur ‘a Süleyman Bölünmez Çok Programlı Lisesi yapıldı.
Çok sayıda vatandaşımıza kömür yardımı yapıldı.
Okullara defter, kalem,çanta vb… eğitim araç gereçleri dağıtımı yapıldı.
HİBE EDİLEN ARAÇLAR
Mardin Belediyesi : 1 Vidanjör, 2 Çöp Arabası, 1 İtfaiye, 4 Çöp Toplama Aracı, 1 Hasta Nakil Aracı
Mardin İl Sağlık Müdürlüğü : 1 Ambulans
Kızıltepe Devlet Hastanesi : 1 Ambulans
Midyat Belediyesi : 1 Çöp Arabası
Kızıltepe Belediyesi : 1 Çöp Arabası
Derik Belediyesi : 1 İtfaiye
Mazıdağ Belediyesi : 1 İtfaiye
Dargeçit Belediyesi : 1 İtfaiye
Nusaybin Belediyesi : 1 İtfaiye
Ömerli Belediyesi : 1 İtfaiye , 1 Çöp Arabası
Ortaköy Belediyesi : 1 İtfaiye
Savur Belediyesi : 1 İtfaiye

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


36.8° / 23.7°
  • BIST 100

    10682,15%2,26
  • DOLAR

    32,55% 0,14
  • EURO

    35,22% 0,78
  • GRAM ALTIN

    2472,91% 1,54
  • Ç. ALTIN

    3969,58% 0,39